Han runkar när jag har mens, hjälp!

Hej! Jag har en fråga angående min pojkvän. Det är så att jag har haft mens nu i 5 dagar. Han har påpekat hur sexuellt frustrerad han är och att han så gärna vill ha sex med mig. Ingen av oss har lust att ha sex med mens då vårat förhållande är väldigt nytt. Så vi är inte riktigt så bekväma. Jaja, till mitt ”problem”. Det är så att på kvällen när vi ligger och är som kåtast på varandra så säger han mitt i allt ”ska bara gå på toa”.

Vi bor i en väldigt liten lägenhet så toan är precis vid sovrummet så man hör verkligen allt. Han runkar inne på toan medans jag får ligga i sängen kåt som satan och vänta tills han blir klar, för att vi sen ska sova. Vad ska jag göra? Hur ska jag prata med honom om det? Han får ju runka bäst han vill liksom, men jag tycker det är lite respektlöst och taskigt av honom att gå iväg mitt i akten. Jag känner mig inte tillräcklig, som att han endast vill knulla mig och inget annat. Hjälp!!

/E

Skriv ditt svar

Svar:

 • Mitt tips hade ju varit att ha sex ändå, det är inte så mycket värre, det blir bara lite söligt. Men om ni inte känner er bekväma med det ska ni ju absolut inte göra det. Om det är själva blodet som ni inte känner er bekväma med så är ett tips att ha duschsex, eller att du runkar av honom och han fingrar dig i duschen. Då rinner ju allt bara ner.

  Jag vet inte hur nytt erat förhållande är men jag tycker definitivt du ska försöka prata med honom. Han kanske inte förstår att det är ett problem innan du säger det, och berätta att du känner dig otillräcklig när han gör det. Och om han inte bättrar sig kanske han inte är något att ha, fast det är ju upp till dig. Om han vill bättra sig så kan ni sätta er och komma på idéer, det går ju inte för sig att du ska klara dig hela din mensperiod utan något.

  Jag blir extremt kåt när jag har mens och var i början äcklad av idéen att ha sex med mens, men min pojkvän la bara ut en handduk under mig som vi tvättade direkt efter.
  / Sara
 • Nästa gång han går iväg för att runka så fråga om du får hjälpa till. Du kanske kan suga/runka av honom istället? Tror han hade uppskattat om du ställer upp för han på det viset.
  /Kåt tjej
 • Fråga om du kan runka honom eller så kan ni ha oralsex.
  /kille
 • Berätta för honom hur du känner, meddela honom att han får runka hur mycket som helst, men inte gå undan när du vill mysa lite när du har mens. Kram och lycka till!! <3
  /F <3
 • säg till han att du också vill dela på kuken
  /kingen
 • P piller
  / .
 • Säg det till honom. Att du inte tycker det är okej och säg nåt :)
  /Nån
Till toppen av sidan