Tycker du att det är rätt att jag ska betala hemma?

Jag bor utomlands, är 20 år gammal. Har varit arbetslös i 8 månader pga att jag håller på att starta ett företag tillsammans med några andra. Nu åkte jag hem till Sverige igen för att träffa familj och vänner.

Skulle bara vara hemma 3 veckor men pga att min mamma har fått en tumör som hon precis har opererat så tänkte jag stanna längre. Har precis fått jobb i Sverige som bara är i Max 3 månader.

Nu vill min mamma att jag ska betala 200 kr i veckan för att bo hos henne. Tycker du det är rätt?

Har inga som helst inkomster och stannade ju hemma för att ta hand om henne. Hon har väldigt bra med pengar så hon vill inte att jag ska betala för att hjälpa henne utan för att hon tycker att man gör så... Är det rätt tycker du att jag ska betala 200 kr i veckan?

Svar:

  • Jag tycker det är rätt! Oavsett om du köper egen mat etc. så kostar det att ha dig där. Dessutom så är det ju inget speciellt högt pris. 200kr/veckan betyder 866,66kr/mån. Detta är en riktigt låg hyra om du frågar mig!!! Alla jag känner betalar minst 5500kr/mån (som då är 1269,23kr/veckan) vilket är ganska mkt dyrare. Dessutom "Har inga som helst inkomster" stämmer väll inte riktigt eftersom du skrev ju precis innan "Har precis fått jobb i Sverige som bara är i Max 3 månader"? Men jag tycker inte det är något fel på det! Bara bra att betala hyra, det är så saker och ting ska funka typ ;)
    /Anonym

  • Jag tycker du ska prata med henne. Säga hur du känner. Lycka till! Kramis
    /tjej 19 år 
Till toppen av sidan