Panik - lämna sidan!

Någon annan som inte heller har egen mobil?

Hej!

Jag är 13 år och har nyss börjat på en ny skola. Jag vill ha en mobil men mina föräldrar kan inte för att de inte har pengar. Oh gud kan nån svara snälla? jag känner mig som en ensamvarg om det finns sådana som mig kan ni snälla skirva?

/JAG GILLAR DET

Svar:

 • Asså det är svårt att man inte har mobile under den tiden. Jag hade inte heller någon mobil när jag var 16 år, för mina föräldrar har inte panger. Jag har skaffat en mobil efter att jag har samlat pengar och jag har köpt en mobil med kamra och man kan också ha snapchet på. Du kan samla panger eller om du inte kan samla så du måste vänta tills din familjen köper en till dig. Jag hoppas att det hjälpte dig.
  / Reewosso
 • Jag har haft liknande problem fast jag har haft en mobil. Min mobil var jätteliten och jag får inte ha några sociala medier för mina föräldrar så på så sätt har jag känt mig utanför. Jag har precis köpt en ny som är större och bättre.
  /h
 • Fick sj inte mobil förrän jag var typ 15 (när alla andra i min klass hade) men de var helt okej ändå. Men vill du ha en så kan du ju oxå spara. :)
  /Tjej 20 år
 • Hej! Jag är 25 år, men när jag var i din ålder hade jag och mamma väldigt lite pengar också. Vi köpte mycket grejer på Second hand och jag fick kläder och elektronik som hennes vänners barn hade haft. Jag förstår att det är jättejobbigt att inte ha en mobil! Du kanske kan prata med dina föräldrar och komma fram till någon lösning? Kan du kanske spara till mobilen själv?
  Det kanske finns någon som vill ha hjälp med att gå ut med hunden eller liknande? Hoppas allt löser sig. Och tänk på att dina föräldrar såklart också mår dåligt över det här. De vill ditt bästa och är säkert väldigt ledsna över situationen. Lägg ingen skuld på dem. Du kommer ångra det sen. ❤
  /Angela
 • Mina föräldrar hade inte råd med en mobil till mig när jag var 13 år. Alla mina vänner hade all teknik förutom jag. Idag är jag glad att jag inte hade mobil. Jag kunde använda min tid på ett sätt andra inte gjorde och jag uppskattar min mobil idag mycket mer, har inte heller problem med att lämna ifrån mig den. Idag är jag 18 år och jag hade ingen mobil för ett par månader sedan men jobbade ihop för att kunna köpa en själv. Allt är möjligt.:) hoppas du inte känner dig som en ensamvarg nu;)
  / Mobillösbarndommmmm
Till toppen av sidan