Panik - lämna sidan!

Mina föräldrar litar inte på mig, vad ska jag göra?

Jag råkade bara säga något grovt till mina vänner men det va bara ett skämt. Och sen så hörde en kille i min klass, sa de till sina vänner, och sen sa dom det till min syster och nu vet hela familjen om det. De va inta alls meningen, men jag skojade bara lite.

Min pappa tog min mobil, och tog bort snapchat från den. Han tog även bort alla mina sociala medier. Han sa att jag höll på för mycket med mobilen och att jag blev påvärkade av de?! Jag använder min mobil typ tre gånger per dag. Det är när jag skickar sms, om jag ringer nån, eller när jag frågar om läxor. Sen sa han att jag inte får hänga mer med mina vänner för att han trodde jag blev påverkade av dom också??! Snälla hjälp! Vad ska jag göra för att få dom att lita på mig??

// orolig tjej

Svar:

  • Jag kan relatera till detta:(, jag tycker du ska prata med både mamma och pappa om det, eller en kurator för jag menar dom vet ju inte hela sanningen. Om det inte fungerar ladda ner och radera vet att det är lite jobbigt men vad gör man!! Och hälsa din klass ”SNITCHES GET STITCHES” lame jag vet men karma kommer väll ya honom // hoppas de löser sig🥰
    /Tjej 15
  • Man behöver inte säga något grovt till sina kompisar alls, fastän det var ett skämt. Föräldrar har rätt att ta mobilen om man skriver för mycket med vänner och det blir bråk. Så jag säger så här: Berätta för dina kompisar och föräldrar varför du sa ett grovt ord till dom. 
    /Sophia
Till toppen av sidan