Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Jag vill flytta men mina föräldrar förstår inte

hej hej! :) jag har sedan jag var liten alltid drömt om att flytta till London, eftersom jag har släkt där och det är som ett andra hem för mig (min pappa är engelsk). Däremot har jag skilda föräldrar så de har fått förklara för mig så många gånger varför jag måste vänta tills jag går ur gymnasiet, eftersom min mamma inte skulle följt med. Jag bor i en liten stad och jag hatar absolut allt och alla här, jag vill härifrån. Det är helvete. Jag har själv försökt förklara detta för mina föräldrar. Att jag känner mig mer hemma där, att jag har större möjligheter där. De verkar inte förstå. Jag står inte ut att vänta 5 år till (jag är 13). Jag mår verkligen inte bra här. Har någon några råd eller tips av något slag?
/desperate af😀🔫

Svar:

  • Tyvärr kanske du måste acceptera att för tillfället bor du inte i London. Försök göra det bästa av situationen, sätt upp realistiska mål och börja jobba för att flytta till England. Kanske finns det någon klubb där du kan prata engelska med andra. Eller sätt upp bilder på London i ditt rum så att du känner dig mer hemma och kanske kan hitta motivation av att ha en bild på målet.
    /Göteborgskillen

Mer på UMO

ArtikelBråkigt med föräldrar

Det är inte konstigt att bli arg på sina föräldrar eller andra vuxna ibland. Att ha olika åsikter eller att bli osams då och då är vanligt. Men du ska inte behöva känna dig rädd eller kränkt. Du kan få hjälp av andra vuxna om det är så bråkigt hemma att du mår dåligt av det.

Till toppen av sidan