Hur ska jag få mamma att låta mig träffa min flickvän?

Hej!

Jag och min flickvän bor väldigt långt ifrån varandra. Vi har varit ihop ett väldigt bra tag, men inte träffats pga avståndet. Men vi känner varandra väldigt bra! Grejen är att hon är yngre än mig och att hon bor ju även långt ifrån mig, och vi vill träffas.

Hon har berättat för sina föräldrar och dem tycker det är okej eftersom det är större ålderskillnad mellan dem. Men jag vet inte hur jag ska berätta för min mamma.

Det är större åldersskillnad mellan min mamma och pappa med, men vet inte om det kommer vara ett tillräckligt bra argument. Jag älskar min tjej så otroligt mkt och vill bara få hålla om henne... Men är inte säker på om min mamma tycker ålderskillnaden är okej och/eller om hon tillåter mig åka iväg.

Så jag tänkte därför fråga efter tips, argument och lite sånt. Jag (och min flickvän) är EXTREMT tacksamma för svar!

//Kille 15

Svar:

  • Hej! Jag undrar hur stor ålderskillnaden är? det beror väl lite på, om hon e 11 år kanske det är en annan grej. Men jag tycker att du ska berätta för dina föräldrar och berätta hur du känner.
    /Anonym

  • Om ni gillar varandra så bör det inte spela någon roll alls tycker jag. Ta det lite försiktigt över en fika eller något. Säg att du har en flickvän och att du älskar henne. Att du gärna vill träffa henne, så kommer ni säkert fram till hur det ska gå till och vart osv. Din mamma är där för att skydda dig, tänk på det! Och ja! Även om du är kille... 
    /tjej 18 år

  • Tycker inte åldersskillnaden ska vara en orsak till varför ni inte kan ses. Älskar ni varandra så bör dina föräldrar förstå och respektera det. :) hoppas ni får chans att ses!
    /Anonym
Till toppen av sidan