Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hur har man sex hemma, utan att föräldrarna märker?

Hur har man sex utan att någon märker om man bor hos sina föräldrar? Hur gör ni?

/undrar ba

Svar:

 • Du kan ju göra det när du är ensam hemma, vilket de flesta gör, men om man typ aldrig är ensam hemma är det lite svårt. Men man kan ju vara hos den andra som man har sex med, eller vara i ett rum själva låsa dörren, och säga till föräldrarna att man vill ha lite egen tid med den man ligger med.
  /En tjej som är cool
 • hög musik, efter päronen somnat eller va tysta, blir mer spännande då.
  /tjej
 • Jag gör det på natten när alla sover. Sen på andra platser t ex offentliga toaletter och annat. Men sen passa på när föräldrarna inte är hemma. Dock måste man alltid vara tyst och kanske ta det lungt så att det ej dunkar i väggar och sånt
  /En jäsla kung
 • Beror såklart på bostadssituation hur känsligt det är med ljud men Välj din tid bra. Bäst är kanske innan föräldrarna kommer hem. Går man i skolan kanske man kan komma hem först och hinna klart innan päronen kommer hem. En del familjer tittar på tv efter maten eller håller på med någon annan hyfsat högljud aktivitet själva.

  Precis när alla går och lägger sig är en rätt dålig tid eftersom folk är vakna men det finns inget ljud i bakgrunden som täcker. Då är mitt i natten bättre men då vill man ju sova. Innan maten är det förvisso mycket ljud men man vill inte bli avbruten med ett "nu är det mat" helt oavsett om någon kommer in för att säga det eller inte. Minimera ljud. Är nån hemma får man skippa stönadet eller åtminstone hålla det till ett minimum.

  Olika ställningar låter olika mycket. Min erfarenhet är att cowgirl och sked genererar minst gnissel. Att skeda under ett täcke har även bonusen att om nån kommer in kan det se ut som en vanlig sked med kläder på. Behåller man dessutom tröjan på kan man sälja det ännu bättre. Ha en plan för hur man kan täcka sig om nån kommer in. Att vara under ett täcke eller åtminstone i närheten av ett gör det enkelt att täcka sig om nån kommer. Täcken är ganska bra på att absorbera ljud. En vibrator blir mycket mer tystgående om den används under ett täcke.
  /Van kille, 22
 • Jag har inte riktigt det problemet eftersom jag bor i ett utehus hemma men om jag har varit hos en partners ställe där de bor i ett ställe så får man bara försöka va tystare. Typ stöna i kuddarna istället för rakt ut.
  /Mjeg
 • Alltså jag brukar passa på när mina föräldrar är typ ute och går eller så brukar vi ha sex när vi duschar
  /16-åring
 • Om man reser tillsammans kan man göra det i ett hotellrum eller liknande. Ni skulle också kunna vara hemma hos en kompis. Finns det någon ni kan fråga som kan låna ut ett rum till er för en natt? Ni kommer säkert att hitta ett sätt. Tänk bara på att ta det lugnt med sex. Personligen tycker jag att konceptet "oskuld" bara är dumt. Vem som haft sex och inte borde egentligen inte vara en stor grej.
  /Annabelle
 • Killen jag har sex med just nu har egen lägenhet så jag brukar gå hem till honom och så gör vi det vi vill hemma hos honom, vilket jag kan rekommendera för man blir inte störd på samma sätt och man kan gå lite mer crazy om man vill och känner för det. men jag har även legat i bil/epa vilket kan va bekvämt men även trångt, och sen haft sex hemma när jag varit ensam vilket också är ett sätt, typ innan ens föräldrar kommer hem brukar funka
  /Tjej, 16
 • antingen så går man ner till källaren och har det där. eller så stöna inte och gör det lungt. Eller ha på lite musik i bakgrunden.
  /No lektion
 • Du kan göra det när du e ensam hemma, i duschen eller när föreldrarna har somnat och för att vara extra försiktig så kan ni stöna i en kudde eller liknande.
  /;)
 • Hög musik på.
  /Anonym
 • Ingen aning men förmodligen inte i duschen eftersom det blir stelt om ens föräldrar ser båda komma ut från duschen
  /Grabb i tyskannn ;)
 • Ensam hemma, hos den andra eller stöna i en kudde, skeda med tröja på eller sitt på toalettlocket.
  /Kille
 • I duschen, när föräldrarna inte är hemma eller skeda under täcket med tröja på, stöna in i en kudde eller på en allmän toalett.
  /Tjej
 • Skulle inte göra det om dom e hemma, annars så kan ni ba låtsas som att ni kollar på film.
  /BEnim
 • Vänta tills föräldrarna inte är hemma, eller alternativt på natten. Försökt att dölja det genom ursäkter.
  /fildelningen
 • musik är de bästa, låg volym på stön och så och inga högljudda ställningar.
  /anonym
 • när dom jobbar ;)
  /bajskorv
 • Vänta tills föräldrar sticker eller gör det i skogen.
  /Elis afen
 • Du kan absolut ha sex när de är på jobbet, det tycker jag är najs! Sedan kan man ju försöka låsa in sig och vara lite tysta i sovrummet eller något!
  /Anna-Cecilia
 • Hej. Berätta för Dina föräldrar! SÅ kommer det att gå annars gör det inte hemma, men om du gör det med någon annan i din närhet kommer dina föräldrar att acceptera det om du är myndig.
  /Amanda
 • Stöna inte så mycket bara
  /Person utan erfarenhet

Mer på UMO

UMO-poddenPrata sex med föräldrarna?

21: "Det var supernervöst och jag var jätteröd i ansiktet. Jag sa att vi hade haft samlag, att det gått bra och att vi skyddat oss. Det kändes som en rapportering."

ArtikelHur blir sex skönt?

Sex ska vara härligt och skönt för dig och för den eller dem du har sex med. Prova er fram för att upptäcka hur ni kan göra det skönt för varandra.

ArtikelSamtycke - hur vet jag att någon vill ha sex?

Du behöver ha så kallat samtycke när du har sex med någon. Det betyder att den eller de du har sex med sagt eller visat att de vill ha sex. Du kan märka på olika sätt om någon vill. Fråga personen om du är osäker.

Till toppen av sidan