Era bästa onanitips när alla är hemma!

Hej hej! Jag behöver eran hjälp. Nu med corona så är typ hela min familj hemma, och saken är den att jag älskar att onanera!!! MEN eftersom de är hemma så går det inte längre. ( Jag brukar till exempel onanera med eltandborste). Sååå, jag skulle vilja ha era tips på hur ni gör när ni vill onanera men alla är hemma och tips på andra (lite tystare) saker man kan göra? Tack på förhand Pusssss
/14årig tjej

Skriv ditt svar

Svar

 • Hahahhaha, jag e kille dock men ibland om alla är på andra våningen kan man ta på sig en filt o göra det i soffan. (Väldigt risky men najs) 
  /14 kille
 • Brukar själv göra det på kvällen/morgonen i min säng! De flesta sover då eller ägnar sig åt annat. Att använda fingrarna gör inget ljud och med glidmedel fungerar det jättebra! Finns på typ alla apotek :)
  /Tjej, 20
 • Pulla bara med fingrarna.
  /tjej 14
 • Hej! själv så onanerar jag i duschen när andra från familjen är hemma. Eftersom ingen hör det och ingen kan riktigt störa eller se dig. Ett tips för att onanera bättre är som de andra sa nedan är att ta duschen och spruta vattenstrålarna på din klitoris (helst så det inte kommer in i slidan) annars kan du också ligga på mage och sätta handen under underlivet och gnugga. Du kan även vika en kudde dubbelt och gnida slidan mot den.
  /15årig kille
 • Ge dom sömntabletter så att de somnar då kan du göra det ändå eller så säger du att de ska skaffa öronproppar för att du vill ha egentid.
  /semlan
 • Hej! Förstår dig, lite samma situation för mig. Men jag brukar tycka det är najs att göra det i duschen, alltså antingen att du onanerar med vattnet på, eller att du onanerar med hjälp av munstycket på duschen. Även ett tips att göra lite tystare på kvällen, fast att du inte är för ''på'' då såklart.
  /14årig tjeeeej
 • Du kan onanera med duschstråle (vattenstråle) när du duschar, det känns verkligen skönt 🤩
  /Grön
Till toppen av sidan