Tips på vad jag kan göra nu på sommaren?

Nu när det är sommarlov, och alltså är jag lite ensam, ligger och kollar på Netflix och Youtube dagarna i ända. Har någon något tips på vad jag kan göra nu på sommaren?

/Tjej, 13

Svar:

 • Gå på fotboll
  /Anonym
 • Du kan möblera om ditt rum åka till en annan stad me kompisar/familj eller sova i tält. Du kan också testa skriva novell eller måla av någon du gillar, lära dig att spela instrument, plantera ett träd, göra ett collage, baka, ta ett midnattsdopp, skriv en låt, gör en sommarspellista, byta stil, klippa ditt hår själv, färga ditt hår, lär dig texten till en raplåt utantill.

  Prenumerera på en tidning, lär känna dina grannar, skaffa en internetkompis, var vegetarian i en vecka, läs på om något som verkar intressant, skriv ett brev till framtida dig, skriv en lista med allt bra om dig själv, var sociala-medier-fri i en vecka, cykla till närmaste affär och köp godis. Hoppas du tycker tipsen var bra!
  /tjej 13
 • Alltså jag gillar att vara lite ensam. Inte alltid men det är skönt. Jag brukar sätta igång en ljudbok och ge mig ut i skogen för att plocka svamp eller bär. Det är väldigt avkopplande men ändå kul. Kanske ska testa på att fiska, du behöver inte mycket mer än krok, en pinne och majs eller mask. Men tänk på att det är mycket roligare att göra dom här sakerna tillsammans med någon.
  /Kille 16 år
 • Hitta din dolda talang! Testa en massa nya grejer som du inte provat på innan, så kanske du hittar hobbyers du inte ens visste fanns :) Några exempel: paddeltennis, vattenpolo, fiske (Googla om osäker haha)
  /Tjej, 16 vårar
Till toppen av sidan