Min flickvän mår dåligt, hur kan jag hjälpa henne?

Min flickvän mår dåligt. Hon kan skada sig själv, skicka (intima) bilder till folk, och dricka för att få uppmärksamhet och för att må bättre. Jag vill finnas där, och gör alltid det (men inte fysiskt). Hon är bl.a. komplex över sin kropp. Jag vill få henne att sluta, men vet inte hur...

Vill utesluta lösningar som kuratorer, psykologer, doktorer/läkare (pga dåliga erfarenheter) och att göra slut...

/Anonym

Svar

  • Om du vill finnas där, prata med henne. Du är ju ändå hennes pojkvän.
    /Anonym

  • Jag tycker att det verkar som att du är en väldigt bra pojkvän som verkligen bryr dig om henne  och vill att hon ska må bättre. Jag vet inte vad du kan göra mer än att fortsätta vara där för henne och försöka prata med henne.
    /Anonym

  • Du kanske skulle fråga henne varför hon mår som hon gör (om du inte vet det då). Sedan så får du hitta på saker med henne så ofta du kan och orkar. O då menar jag inte att gå Igbo drick utan att kanske åka nån stans, ta en fika, va med kompisar tsm, kolla på film, eller varför inte gå på bio. Aja vad vet jag vad ni gillar att göra tillsammans. Men iaf hitta på något så att hon inte bara sitter hemma och tänger, för om man gör det så mår man bara sämre. Prata med henne med även fast det kan vara svårt om att det inte är okej att hon skär sig o att hon skickar när hon dricker t folk, för det kommer leda till ryckte o det kommer sedan leda till att hon mår enu bättre. Jag hoppas att jag kanske hjälpte dig lite iaf, o all lycka med henne! Kram!
    /Anonym
Till toppen av sidan