Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Fler som känner att saker lever, och dör om de slängs?

Det känns som att saker lever, tex möbler och bilar, och om man slänger något dör föremålet. Jag har en relation till objekt, det lever som om de vore människor.

Tex mamma skrotade en bil för att den var trasig, för mig kändes det lika starkt som att hon dödat en människa. Som omt hon dödade en människa bara för att den hade en bruten fot.

För står ni vad jag menar? Är det någon som känner likadant?

/Kille 14

 

Skriv ditt svar

Svar:

 • JA. HELT OCH HÅLLET. Känner exakt likadant!!
  /Ida
 • Yes, inte direkt så illa, men har mycket känslor för saker. Inte om en sak inte går att laga, men när folk bara slänger saker som är hela?! Jag tål inte såna människor. Jag tänker jämt på att inte köpa saker som är onödiga eller som jag kommer tröttna på. Har sålt en del, det är också jobbigt, men då försöker jag att inte tänka på det bara utan är lite 'sträng' mot mig själv, att jag behöver faktiskt inte den här, eller liknande. Det är jobbigt om man fått saken av någon, då har saken ännu mer känslor :(
  /Lusse
 • JA OMG TRODDE DE BARA VA JAG. började nästan gråta när mamma slängde min fåtölj.
  /Tjej 14
 • Jag tror inte att det är bra att känna så mycket för objekt. Du kanske ska kolla in på samlarsyndrom som är en undergrupp av OCD och kanske så skulle du ha nytta att få det diagnostiserat för att samlarsyndrom kan leda till mycket ohälsosamma levnadsförhållanden.
  /förslag
 • Bilar lever inte, dom känner då ingen smärta. Dom ända morden som finns är: Människor, djur, gossedjur.
  /Probuilder
Till toppen av sidan