Jag har dåligt självförtroende, hjälp!

Hej,

jag har varit tillsammans med min första kille i nästan 2år nu, och han visar att han gillar mig och att han vill stanna med mig. Han har till och med förlovat sig med mig men jag är rädd att han ska tröttna på mig och lämna mig. Jag vill verkligen inte det för han är den finaste som finns! Jag blir jättearg och irriterad när vi går ute och det kommer en tjej eller tjejer att han kollar på dem och så börjar jag skricka o bli svartsjuk fast han inte ens kollar på dem.

Jag har jättedåligt självförtroende, vad kan jag göra mot det här? Har försökt att förklara det här till honom, men jag vet inte riktigt. Jag är bara jätterädd om det som är viktigt för mig och han är den ända i mitt liv!!!! :( jag är jätteorolig och vill verkligen ha hjälp för det.!

/Anonym

Svar:

 

  • Du kanske skulle gå och prata med en psykolog? De kan nog hjälpa. Kanske kan du även ta med din pojkvän dit och ni kan lösa det tillsammans. 
    /Anonym

  • Du måste våga lita på honom och acceptera att han faktiskt har äkta känslor för dig så som du har för honom. 
    /Anonym

  • Du måste lita på honom, att han kommer att stanna och älskar dig. Sen kanske du behöver prata med någon eller hitta någon aktivitet som du gillar, för att stärka ditt självförtroende! :)
    /Anonym
Till toppen av sidan