Panik - lämna sidan!

Ångrar att jag skickade nudes på snap!

Jag är på gång med en kille. Vi har skickat på snap mycket. Efter ett tag började vi skicka nudes till varandra... vilket jag ångrar väldigt nu. Jag är så rädd att han ska berätta för någon, att det ska spridas på skolan.

Han har skrivit till mig att han lovar att inte berätta för någon men jag är fortfarande jätte osäker. Jag vet inte vad jag ska göra, jag har sån ångest... :( Är det fel eller konstigt att skicka nudes med någon man är på gång med??

/Anonym

Svar:

 • Hej! Om han inte screenade dom så har du väldigt lite att oroa dig för - och om han bara SÄGER att du gjort det så är det ord mot ord.
  /Anonym

 • Hej, jag har själv gjort samma misstag. Min mamma kom på mig och det blev ganska kaos. Men jag tycker inte att det är något fel sålänge du vill och att du vet vem personen är. 
  /Anonym

 • Jag vet ett par stycken som har fått ganska mycket problem för att de har skickat nudes. Själv har jag gjort det till en kille jag då var tillsammans med. Han screena men sa att han hade tagit bort dem. Vet inte riktigt, men jag har inte fått någon skit för det efteråt. Om han har sparat bilderna tycker jag du ska säga till honom på skarpen. Jag vet att det är sjukt enkelt att få ångest över detta, men du måste våga stå på dig om det inte känns rätt! 
  /Anonym

 • Hej! Det låter som att du inte litar på honom, eller känner dig bekväm det eran relation. Vilket får mig att tro att det är därför du känner som du gör, visst det kan även vara så att du bara gick för långt utanför vad du känner dig bekväm med. Man kan inte ta tillbaka saker man gjort i det förflutna, man kan bara påverka vad som kommer ske i framtiden. Se det som en sak du provade, som du dock inte mådde bra av, men att du inte behöver göra det igen. För att svara på din fråga så behöver det inte vara fel att skicka det så länge man själv och mottagaren är bekväma med det och gillar det, det är inte konstigt heller. 
  /Anonym
Till toppen av sidan