Är det konstigt att jag är besatt av att läsa yaoi?

Jag är en 17 årig tjej som är besatt av att läsa Yaoi. För de som ej känner till vad yaoi är så är det homosexuella mangor (med killar alltså). Vill bara påpeka att jag ej läser dessa mangor på ett sexuellt sätt. Tydligen, av vad jag läst, är yaoi riktat mot tjejer... Är detta konstigt? Jag har berättat för mina två bästa vänner och de accepterar och tycker det är ”normalt”. Jag vill göra höra era åsikter om mitt yaoi beroende...
/Besatt tjej

 

Skriv ditt svar

Svar

  • Kan faktiskt relatera. Har sedan länge läst många fanfictions på mina favoritidoler, men så har jag inte läst fanfictions där jag är tillsammans med min idol utan istället där idolerna är tillsammans med varandra om du förstår vad jag menar. Alltså att dessa idoler som är tillsammans i dessa fanfictions jag läser är från samma band och är båda killar. Är själv tjej och identifierar mig som hetero, men har alltid haft en sak för att läsa böcker om homosexuella killpar och nu syftar jag inte på berättelser där det handlar om något sexuellt utan romantiken i berättelserna. Har dessutom också läst yaoi och tycker att det är gulligt och inte alls konstigt på något sätt. Alltså är det du gör och gillar trots allt normalt då det är en grej du gillar att göra och inget du är ensam med.
    /kookv ! 🤠👊💞
  • Jag är också en 17 årig tjej som läser yaoi och jag tycker det är fullt normalt! Precis som du skrev så läser jag inte heller yaoi på ett sexuellt sätt utan det är bara mkt spännande, gulligt eller roligt.
    /Besatt yaoi läsare.
  • Jag tycker att yaoi fetisherar homosexualitet, vilket inte är bra, jag tycker att det ger ger skumma vinklar för lgbtq+ personer. Personligen har jag fått frågor av personer som gillar yaoi om detta, vilket gör en obekväm.
    /Lgbtq person
Till toppen av sidan