Panik - lämna sidan!

Här hittar du det som UMO nyligen har delat i sociala medier.

ArtikelOm någon gör slut med dig

Det kan kännas jobbigt om någon gör slut med dig. Det kan hjälpa att prata med någon och göra saker som du mår bra av.

ArtikelRegler för kommentarer i UMO:s sociala medier

UMO har ytor i flera olika sociala medier där du är välkommen att diskutera UMO:s frågor. Det är viktigt med en respektfull stämning i våra kommentarstrådar och att du håller dig till ämnet.

ArtikelVad är okej att göra på nätet?

Vad får man egentligen göra i appar, sociala medier och på forum? Här kan du läsa om saker som många undrar över. En del är brottsliga. Ibland går det inte att enkelt svara om något är lagligt eller olagligt.

ArtikelNakenbilder och annat nätsex

Sex på internet kan vara många olika saker. Till exempel att byta nakenbilder, att filma sig när man gör något sexuellt eller att skicka sexiga meddelanden.

ArtikelHar någon spridit bilder eller filmer på dig mot din vilja?

Här är förslag på vad du kan göra om någon har lagt ut eller skickat vidare bilder eller filmer på dig som du inte har godkänt, inte känner dig bekväm med eller som är kränkande.

Fråga UMOÄr vitt snus farligt?

Jag trodde det var ofarligt. Men nu har jag hört att det innehåller nikotin, stämmer det? Och är vitt snus dåligt för hälsan på nåt sätt?

ArtikelAtt sluta snusa

Det går att sluta snusa, och det finns många knep för att göra det lättare. Det viktigaste är att du själv vill. Sug efter snus kan vara jobbigt, men det håller bara i sig ett par minuter varje gång.

Fråga UMOFråga UMO

Ställ en fråga eller läs vad andra har frågat om.

Till toppen av sidan