Vi klädde av oss och masserade varandra med solkräm

En av dom där underbart härliga dagarna alldeles i början av sommarlovet var jag två kompisar på väg till stranden för att sola och bada. Plötsligt blir vi nästan påcyklade av samme kille som vi hejat på och småsnackat med förut i glasskön.

Han stannade o frågade vart vi var på väg. Till stranden för o bada o sola sa vi. Hänger du på? Tja varför inte, fast jag har ingen handduk eller badbrallor. Du kan väl bada i kallingarna o en handduk kan du låna av oss.

Vi hittade en lä-håla på stranden utan några andra i närheten. Jag såg att A hade mörkblå kroppsnära Björn Borg-kallingar. Precis som L o S tog jag på bikini.

Så sprang vi tjejer i vattnet. Det var lite småkyligt och när L reste sej syntes hennes styva bröstvårtor tydligt genom bikinin. S viskade till mej att A´s bula såg ut att växa men så kom han i o plaskade runt ett bra tag innan vi gick för att torka.

Vi bredde ut våra handdukar så att A också fick plats mellan mej o L. S vände ryggen till, tog av sej BH:n o hängde den på tork över en grästuva. Sen la hon sej på mage brevid mej. När L som redan låg på mage såg det bad hon A knäppa upp hennes BH. Ska jag inte hänga den på tork? Jo gör gärna det, sa L. Du kan få ta av min BH med, sa jag. Jag halvsatt med ryggen mot A o det pirrade till när han nästan rörde vid mitt ena bröst.

Jag vill ha solkräm på ryggen sa L till A. Hon sträckte sej efter väskan o tog fram solkrämen. Säkert med vilje gjorde hon det så att det mesta av hennes bröst syntes. A tog rikligt med solkräm på ryggen o benen o sa ”Oj dina bikinibrallor har ju redan torkat. Ja skitbra, men så är dom tunna också o lite genomskinliga, sa hon o skrattade.

Vill du också bli insmord på ryggen sa hon till A. Så klart sa han OK. Ligg ner o blunda då. Hon tog solkräm i handen och kastade sen flasskan till mej o sa att jag också kunde hjälpa till o smörja. Jag satte mej upp och tog solkräm på hans skulderblad.

Känns det skönt, sa jag. A nickade o öppnade ögonen och fick se mej sitta där med bara bröst men jag skrattade bara. Men oj sa L, dina kallingar är ju jättevåta fortfarande. Lyft lite på rompan så tar Anna o jag av dom o hänger dom på tork. Ni är inte riktigt kloka! Då ligger jag ju här helnäck, sa A.

Men hallå sa S, vi ligger ju alla på mage så inget syns ju. Vi tog tag i hans kallingar o började ta av dom. När vi fått ner dom till knäna reste sig S o drog av dom helt och la dom på tork bredvid sin bh utom räckhåll för A. Han va rätt vit om ändan så jag tog lit extra solkräm där o sa sen till honom att jag ville ha samma tjänst.

Men din ända kan jag ju inte smörja in för du har ju bikinibrallor på dej. Ta av mej dom då, sa jag helt fräckt. Jag kände A´s hand över ryggen o hur fingrarna gled in under resårkanten o hur han sakta drog dom av mej. Jag hjälpte till lite och till slut försvann mina bikinitrosor över hälarna.

Jag hade nu blitt ordentligt kåt och knöt nävarna o bet i gräset när A´s underbara händer masserade min rygg, rumpa o mina lår. Kunde inte låta bli att tänka hur A såg ut o att det måste vara skönt för honom att ha blitt av med sina kallingar, för där hade han nog inte fått plats i nuläget.

Nu är det min tur sa S. Hon tog av sej sina trosor och satte sej upp. S´s välsvarvade bröst gjorde nog intryck på A. Men hallå jag kan väl inte komma bort till dej helnäck heller, sa han. Kan du väl för Anna o L ligger ju på magen och jag blundar såklart.

S la sej ner på rygg o knep ihop ögonen. A tog ett skutt över mej o stod på knä bredvid S med solkrämen. Det ryckte lite i S´s mungipor när han masserade hennes bröst o ännu mer vid fittan. Både L o jag reste oss o S slutade blunda.

A hade världens stånd nu. Inga människor nära så nu hoppade vi i helnäck. Vi badade näck flera gånger sen denna sommaren.

/Anna

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan