Sex i duschen på badhuset

Jag var på badhuset. Jag hade precis kommit fram och klätt av mig för att gå och duscha. Jag brukar inte ha nått problem med att duscha inför folk men den här gången stod det en kille i min ålder framför mig och stirrade ner på min kuk.

Jag var på badhuset. Jag hade precis kommit fram och klätt av mig för att gå och duscha. Jag brukar inte ha nått problem med att duscha inför folk men den här gången stod det en kille i min ålder framför mig och stirrade ner på min kuk.

–  Bor det apor i djungeln, frågade killen.

–  Ehh, ficka jag bara ur mig, sen gick jag.

När jag väl kommit fram till bassängerna gick han efter mig och frågade om jag var själv? Jag kollade mot honom och mumlade ett tyst "Ja".

–  Då kanske vi kan hålla ihop, frågade han.

Jag ville ju inte säga nej så jag sa "mm ... okej då". Sen kollade han ner mot min kuk igen. Vi pratade, hoppade och åkte kanor ner i bassängerna, vi hade faktiskt riktigt kul. Han kanske inte var då dum i alla fall, tänkte jag. När vi väl gick upp ur bassängen så var det rätt sent. Jag hade med mig tvål och schampo för att duscha.

Medans jag hade schampo i håret så blundade jag och sen kände jag något lite strävt och blött röra sig från ollonet upp mot kuken och pungkulorna. Jag öppnade ögonen och såg den där killen slicka och suga av min kuk. Jag ville säga ifrån men det var alldeles för skönt.

Det var så skönt att jag lutade mig bak mot väggen och föll ner, till sist sätt jag ner på golvet och stönade medan han sög av mig. Jag hade aldrig känt nått så skönt i hela mitt liv, jag ville bara att den känslan skulle finnas kvar för evigt. Sen började han också stöna.

Duschen sprutade även över oss vilket för de det ännu skönare och han såg även sexigare ut. Men sen slutade han och det var som att jordens undergång var här, men så kollade han ner mot sin kuk och sa "du får om du vill". Så jag la mig ner på det blöta golvet medan han satt ner. Han började stöna och jag sög av honom. Det hade jag aldrig gjort. Jag provade lite olika ställen att skicka på och han började stöna högre och högre och sa " Ja! Just där ahhh åhh mmhh, så skönt!"

Men mitt i allt så kom nån som jobbade där så vi ställde oss snabbt upp. 

– Vad har hänt här då, frågade han.

Vi var superröda i ansiktet.  

–  Inget särskilt, svarade vi.

–  Vi stänger snart, sa han som jobbade där. Jag kollade mot klockan och vi hade hållit på i en timme.

–  Det var rätt skönt va, frågade killen sen.

–  Aa verkligen, svarade jag.

När jag bytt om såg jag mig i spegeln och tänkte "jag kanske är gay?"

/ Anton

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan