Servitrisen sög av mig

Jag är en kille på 19 tänkte berätta en sexhistoria. Jag skulle provjobba på en resturang. Dagen gick och det gick bra. Jag och en servitris skulle vara kvar sist och städa klart det sista. Vi stog och pratade ett tag. Hon var väldigt trevlig och snygg för den delen.

Vi gick in i omklädningsrummet för att byta om från våra arbetskläder till dem vanliga. Jag frågade vad hon skulle göra, ingenting svarade hon. Jag tänkte bjuda med henne hem, men det kan man väl inte göra första gången man träffar nån. Eller? Men jag gjorde det ändå och det ville hon gärna. Vi gick hem till min lägenhet och satte på paradise hotel. Vi låg i min säng, nära. Vi låg och tog på varandra och tillslut började vi hångla.

Efter en stund drog jag av henne kläderna och där började det. Jag naken över henne gick ner mot klittan och ja, ni vet nog. Efter ett tag tog jag min kuk och förde in den i henne, började lite lätt men sedan hårdare. Hon sov hos mig den natten och jag knullade henne mer senare in på natten. Idag är vi tillsammans och bor ihop.

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan