Överraskade min pojkvän med sex

Jag och min pojkvän Victor hade ett stadigt och kärleksfullt förhållande. Han var underbar, han accepterade mina gränser och gick aldrig längre än vad jag ville. Vi hade känt varandra från sjätte klass och gick nu i gymnasiet, fast inte i samma skola.

En dag när vi skulle träffas hade jag en kondom i väskan. Vi skulle vara ensamma hemma hos honom hela natten och hade då tänkt överaska honom med lite mys...

När jag kom fram till honom började vi laga mat, det blev pasta carbonara och ett glas vin till det. Sen satte vi oss i soffan tätt intill varandra och kollade på film.

"Du är så jäkla fin gumman", viskade han i mitt öra och jag log mot honom. Han höll mig runt magen och jag satt halvt i hans knä. Jag kunde känna ståndet och han försökte dölja det genom att försöka flytta på mig i sin famn. Men jag höll mig kvar eftersom det kåtade upp mig att känna hans kuk mot min rygg.

"Du är finast" svarade jag och blinkade till honom. Han skrattade till och kysste mig på hjässan.

När det började mörkna ute och vi hade kollat på skräckfilmer skulle vi avsluta med en komedi. Den innehöll massor av dirty scener och Victors andning blev tyngre.

Jag tog av mig min tjocktröja och hade nu bara ett vitt, ganska genomskinligt linne med mjukisbyxor som gjorde min rumpa snygg. Han sneglade på mina bröst och la sin han över sitt skrev för att dölja hur kåt han började bli.

Efter filmen stängde vi av tv:n och låg där och bara kysstes.

"Shit vad länge du stått ut med mig," sa jag.
"Klart jag har. Du är ju bäst älskling," svarade han. Jag skrattade till och sa att han förstod vad jag menade. Han ryckte bara på axlarma och höll om mig, medan jag började smeka honom nära hans kuk. Han sneglade på mig och log snett och slöt sedan ögonen när jag började knäppa upp hans jeans.

Jag drog ner hans jeans och kalsonger samtidigt och plötsligt stod hans kuk rätt ut mitt framför ögonen på mig. Jag smekte runt kuken och retades genom att kyssa honom neråt mot kuken och sedan upp mot naveln igen.

Jag nuddade inte kuken och han andades tungt. Han försökte hålla sig från att inte börja runka och hans händer ryckte hela tiden för att han var så kåt.

Till slut började jag runka honom långsamt. Sedan drog jag på kondomdm på hans hårda kuk, han log brett mot mig och frågade om jag var säker. Jag nickade ivrigt och kollade honom rakt i ögonen.

Jag la mig ner på soffan och han började lägga sig över mig.

"Säg till om det gör ont bara," sa han och kysste min panna. Han la sig över mig och långsamt gled hans kuk in. Det gjorde lite ont i början, jag stönade högt och blundade.

"Ah, långsamt" stönade jag. Han nickade och fortsatte föra in sin kuk i mig. Det började bli skönare, hans kuk var nästan helt inne och han började jucka i ett jämt tempo.

"Är det skönt?" flåsade han. 
"Mhhmmmm... ah..ah.." stönade jag i takt till hans juckningar. Det var så skönt. Vi kollade varandra rakt i ögonen och han smekte mitt nakna bröst.

Han drog ur kuken och ställde sig upp. Jag ställde mig på alla fyra, och snabbt var kuken inne igen. Han hade en så skön kuk och ett skönt tempo som var otroligt tillfredställande. Jag närmade mig orgasm och jag började krampa i fittan.

Båda stönade högt av välbehag, och båda kom samtidigt. Vi stönade högt ut våra orgasmer och var helt slut.

"Det var underbart" sa jag och vi la oss nakna i soffan. Han smekte mitt bröst, och sneglade på min glänsande fitta.

Ensam-tillsammans

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan