Killen i korridoren slickade mig

Jag ser honom gå i korridorerna, jag blickar efter honom åtråvärt. Han är det första jag tänker på när jag vaknar och det sista jag tänker på när jag somnar. Jag tänker till och med på honom när jag äter lunch. Korv, selleri, sås, vatten, gurka, majs och mer. Balen är bara om en dag. Undra om han vill gå med mig, han går ju bara i åttan, tänk om han ses mig som ett monster, en gammal tant på tunnelbanan.

Jag sitter vid busshållplatsen för att åka till en kompis, och där kommer han. Jag ser långt in i hans ögon och ler försiktigt, han kommer fram till mig. ”Hej”, säger han och ler snett. Jag hostar till av nervositet och känner det pirra innanför byxan. ”Hej”, svarar jag.

Han börjar prata om balen. Jag missar att lyssna för jag är upptagen att titta på hans bula där nere. Han märker att jag kollar på hans penis, och han gillar det. Han sätter sig bredvid mig. Nära. Han säger lugnt och stadigt "Vill du komma hem till mig ikväll så kan vi snacka lite mer om balen?” Han stryker sin hand över mitt lår. Den rör sig uppåt sakta, han närmar sig mitt skrev och jag börjar stöna. Jag märker att han njuter. Som tur var var vi själva vid bussen.

Han nickar och blinkar till med ögat och går sakta därifrån. Jag suckar djupt och drar in den kalla luften för att lugna mig. Nu är det dags...

Vi går hand i hand hem till honom för att kolla på film och chilla lite grann. När vi kommer in i dörren lyfter han upp mig och jag ler, han trycker mig hårt mot väggen och det gör lite ont men jag gillar det. Slutligen drar han av min tunna, långa sammets klänning som var supersnygg, jag blottas naken framför hans blåa ögon. Han ler, nafsar lite, lite varsom. Jag river av hans marinblå t-shirt och slänger den på golvet.

Vi rör oss mot sängen hånglades, han greppar tag om min fasta rumpa, jag skriker till av njutning. Man hör hans styva penis dunka nere i byxan om man sätter örat mot den. Jag drar ned alla lager som hindrade mig för att nå den långa snoppen. Plötsligt står den där framför, som en enögd orm. Jag kysser omkring den, och killar på hans bollar. Han stönar och blir hårdare. Han tar mig i håret, sådär ovanifrån, han killar mina bröstvårtor, och det läcker lite vätska ur dem, det här har aldrig hänt förut, men jag gillar det.

Vi slänger oss i sängen och han nuddar mig där nere med sin långa tunga. Därefter kommer han upp till munnen och ger mig en saftig stor kyss. Han börjar stöta i mig försiktigt men sen snabbt som en racerbil. Jag greppar tag i hans rumpa och trycker honom hårt mot mig. Vi skriker båda två. Han ropar högt ”Jag kommer, jag kommer!” Han stannar till och går ner på mig. Han kom på mina bröst, jag njöt som jag aldrig gjort förr. Han gav mig kyssar på halsen och sög till. Sugmärket stannade kvar i flera veckor efter. Det var underbart...

/Anonym

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan