Kan jag sova hos dig i natt?

Jag var på väg hem från skolan, jag hade pluggat i flera timmar. I nian är det typ det ända man hinner med! På vägen gick jag alltid förbi min pojkväns hus. Kanske man skulle få komma in en sväng?

Det är mitt i vintern och satans kallt ute. Det tar en halvtimme tills jag är hemma. Jag och min kille är ensamma hemma över natten. Åh, jag kan ju sova över hos honom!!!

Jag närmar mig huset och knackar på dörren, det tar en lång stund. "Han kanske inte är hemma",säger jag högt för mig själv. Men då flyger dörren upp. Och där står min kille bara i kalsonger, hans sexpack och starka armar gör ju inte att jag blir mindre upphetsad!

"Hej", säger han glatt.” Jag sprang på bandet det är därför jag är så svettig", fortsätter han."Jaha" säger jag och ger honom en puss på näsan. ”Jag undrade om jag kunde komma över och sova hos dig i natt" sa jag. "Det är klart"säger han. Jag går in genom dörren. Jag tar av mig ytterkläderna och min kille går in i duschen. "Du kan värma på mat i frysen tills jag är färdig", ropar han.

När han kommer ut står maten på bordet, min kille har tagit på sig ett par mjukisar och en t-shirt. Vi trycker i oss maten och slänger oss framför teven. Min kille slår på "Paradise hotel" , alltså liggteve. Jag blir kåt och min kille märker det. Jag har på mig en tight tröja som tydligt visar mina stora bröst. Jag har även på min ett par jeans som smiter åt ordentligt runt min välformade rumpa.

Min kille kysser mig, jag kysser tillbaka. Det går över till grovhångel. Nu måste jag ha kuk i mig! Han drar av min tröja och jag protesterar inte! Det slutar med att jag ligger i bh och string trosor. Min kille har på sig sina kallingar. Jag drar av dem. Och där kommer den stora kuken ut i fullt stånd. Faaan, vad kåt jag är.

Min kille tar av mig min bh och mina kanonkulor kommer ut. Nu glänser hans ögon av kåthet och han gormar djuriskt. Han kysser mig ner mot halsen, brösten och han suger på mina styva bröstvårtor. Han tar ner handen mot min fitta och smeker mig utanpå trosorna. Han pillar av mig mina string och masserar min klitta. Utan att jag är beredd så kommer jag "Ohh ouihh oh oh"stönar jag. "Sug mig" stönar Niklas.

Han ställer sig upp och jag går ner på knä. Jag tar hans kuk i handen och börjar slicka på hans ollon. "Shit jag kommer!” gormar han och drar sig ur. "Nej, kom i min mun" viskar jag och han protesterar inte. Jag tar hans kuk i munnen och min tunga flackar över hans ollon och då klarar han inte mer och den salta säden fyller min mun. Jag sväljer glupskt.

Nu väntar jag inte längre, han kör in sin jättelem i mig försiktigt och när han når min botten så börjar han stöta, det dröjer inte länge innan jag börjar göra motjuck. Jag känner att det inte är långt kvar. Båda stönar kraftigt. Jag kommer än en gång och hela jag skakar. "Du är så skön", stönar jag. Och min kille "Du med, jag kommer snart". Han sprutar sin varma säd i mig. Sen drog han sig ur mig och vi somnade. Jag red honom länge senare under natten. Så kan det gå om man har en bra pojkvän!

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan