Drömmer om sex

Innan jag sover tänker jag hur jag ska träffa en fin tjej och hur jag ska vara kärleksfull med henne. Tankarna förvirrar mig och hjälper inte mig att koncentrera mig på skolan eller hemma.

Jag söker på Dejtnätet, jag skickar mycket sms till många tjejer men jag får ingen svar från dem. Jag skriver mitt namn på många sidor och appar som handlar om kärlek men ingen är intresserad av att träffa mig. Jag är jätteblygsam men när jag ser en fin tjej går jag och ställer frågan kan jag lära känna dig. Varje gång jag får nej, och det gör mig deprimerad och jag tänker mycket på vad som pågår och var ska jag leta efter min typ, som jag tycker om och vill umgås med och ha umgänge med och som kan attrahera mig och locka mig.

Jag börjar träna och skapa muskler och simma och bli idrottare. Varje natt drömmar jag om att få träffa en idrottartjej som jag vill ha sex med för att jag tycker hon är mjuk och kan öppna mellan benen och få mig dö på hennes rumpa som är mycket vacker och hennes bröst som ser stort ut och stark som man kan sova på som kudde och hennes kropp som är mjuk. Och när hon gör yoga och öppnar sig så jag tittar och iakttar hennes rörelser som skapar lusten hos mig, och hennes kläder som är tajta som visar rumpan och jag blir upphetsad och får stånd som jag inte haft förut som är mycket starkt, och utlösningen som är lång som jag kan inte stoppa på grund av hennes kropp är mycket imponerande. Och mina ögon går in i hennes ögon och får också se våra kön tillsammans som är mycket spännande, så otroligt fint och vackert som man kan tänka på, så fascinerad så man vill bara slicka och suga av hennes kön och ha sex med henne.

Jag vaknar efter ett tag, mycket svettig. Och jag tänker hitta en tjej som idrottar, som kan vara stark och mjuk. Senare blir jag kompis med en fin tjej som jag träffar i simhallen. Hon är jättevacker, hennes ögon lyser och hennes hår som det rinner vattendroppar från och hennes klänning som är svart och hennes ben som är vita utan hår som man vill bara känna på de och hennes lukt som är mycket läcker och smakar gott. Så jag blir kompis med henne och jag börjar med att visa mig snäll och trevlig och flörtar och ger komplingar med henne. Jag blir förälskad i henne och hon blir mycket intresserad, och mitt hjärta som bara slår om hon blir sjuk eller när jag inte ser henne. Vi går till restaurangen och jag visar henne allt, kärleken som jag har i mitt hjärta och jag ställer frågan men den här gången med ring som gnistrar kärlek och juvel. Jag ställer frågan kan jag ha lust med dig och dela kärleken med dig. Hon säger du är sexig, följ med mig hem, vi kan ha det som du vill, sex på vilket sätt du vill. 

Hussam

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan