Det lilla steget

Klockan slog 14.00 och jag gick till mitt skåp för att hämta mina saker. Medan jag la i mina böcker in i min väska, kände jag någon krypa upp bakom mig. ”Hej gulle” vad det enda jag hörde, och jag vände mig om för att se den allra bästa killen på jorden, min pojkvän.

- Är du klar så vi kan gå hem till mig? sa han med ett leende på läpparna, och jag nickade tillbaka och log mot honom lite blygt. Han tog tag i min hand och ledde mig mot skolans huvudentré då vi skulle gå ut. Vi gick sakta mot tågstationen, där vi faktiskt skulle ta bussen hem till honom. 

På bussen satt vi och pratade om allt möjligt, hur skolan var, hur vi mådde, och sedan skrattade vi och skojade med varandra. Jag tittade in i hans ögon så ofta som jag kunde, bara för att se de mörkbruna ögonen, som fick mig att drunkna varje gång. Han höll min hand hela tiden och tillslut var vi framme i hans by. Först av allt skulle jag få hälsa på hans mamma som jobbade i en affär, och som hans pappa faktiskt ägde. Det var ganska stelt och jag kunde känna blickarna från hans mamma i min nacke, medan jag väntade på att min kille hämtade lite fika till oss två. Men, efter det sa vi hejdå till hans mamma och sedan gick vi hem till honom för att plugga. Just då visste jag dock inte att det skulle bli något helt annat.

När vi väl var vid huset, gick vi direkt ner till källaren där hans rum var, för att börja plugga. Jag tittade mig omkring och blev inte särskilt förvånad över något, hans rum såg ut som de flesta rummen jag hade sett innan. Han hade ett skrivbord, en säng, en hylla, en garderob och ett stort fönster på ena väggen. Jag satte mig ner på sängen och tittade upp på en av hans väggar, som var fyllda med bebisbilder. Jag kommenterade att dem var väldigt söta medan jag fnittrade lite. Plötsligt känner jag hur sängen sänkte sig, och jag känner att han sätter sig bredvid mig. Jag slet blicken från väggen och vände mig mot honom, för att sedan titta in i hans mörkbruna, vackra ögon. Jag kände hur han kom närmare och närmare, och hans varma händer placerade sig på min haka.

Plötsligt kände jag hur mina läppar trycktes mot hans, och mina ögonlock stängde sig mer ju längre vi kysstes. Jag blev varm i hela kroppen, och jag kände hur min mage pirrade. Efter att ha tappat andan vid den långa och underbara kyssen, så log jag mot honom, och han log tillbaka med det största leendet jag någonsin sett. Men, det slutade inte där. Det blev intensivare, och den här gången sträckte jag mig mot honom för att få mer av hans fantastiska kyssar, och han verkade inte tveka heller. Vi låg nu ner i hans säng, och våra passionerade kyssar övergick till hett hångel. Han låg ovanpå mig, och hade händerna brett isär med varsin arm på var sin sida av mitt huvud.

Han tittade på mig med en intensiv blick, som fick mig att smälta inifrån. Han satt nu istället med benen särade över min kropp, och han började ta av mig min stora tröja som jag hade på mig. Jag låg nu bara i en liten magtröga och mina strumpbyxor, och jag kände hur han smekte min kropp med sina lite kalla händer. Hela min kropp rös av den smekningen, men den gjorde mig mer kåt. För varje smekning, för varje tafsning, för varje kyss blev jag kåtare och kåtare. Jag bestämde mig för att ta ett litet steg själv, och rullade över så han skulle ligga underst. Jag satte mig med benen särade över honom, och kysste honom. Han stoppade mig, tog tag i min magtröga och drog av den från min kropp. Nu var jag bara i strumpbyxor och Bh, och mer vågade inte jag ta av.

 Det var första gången jag gjorde något sådant, min första pojkvän, min första kyss, och detta var första gången vi gjorde något sådant här. Dessutom var hans syskon hemma, så vi vågade inte klä av oss för mycket. Men, jag ville inte bara ligga halvt naken helt själv, så jag drog av hans tröja sakta, och beundrade hans vältränade kropp. Jag började kyssa hans bröstmuskler, biceps, magmuskler och sedan började jag kyssa hans fylliga läppar igen. Jag la mina händer i hans hår och lekte lite med det medan vi hånglade upp varandra. Jag kände hur jag blev varmare i kroppen, och beslöt mig för att få både mig och honom att njuta lite. Jag började rida ovanpå honom, medan han höll om min rumpa och daskade till den då och då. Jag kände hur han blev hårdare och hårdare, och jag blev bara mer kåt för varje sekund som gick. Vi andades djupt båda två, ibland fick jag sluta kyssa honom och stönade vid hans öra istället, medan jag red honom hela tiden. Jag kom tillslut och kände hur min kropp spände sig när jag fick min orgasm. Jag stönade riktigt ordentligt, och jag visste att min pojkvän blev kåtare ju mer jag stönade, så jag fortsatte.

Efter att jag kom vände han på mig istället, och jag fick lugna mig lite, så vi kunde köra om på nytt senare. Han gjorde så jag låg ner på rygg, och särade på mina ben, så han kunde luta sin hårda kuk mot min fitta. Även fast vi hade kläder på oss, kändes det ändå bra och skönt när han juckade mot mig. Oväntat kände jag hur han kysste mig igen, och han gick längre ner, först nacken och sedan mina bröst. Han tog bort bh:n och kysste mina bröstvårtor. Sedan sa han till mig att gå upp, och jag förstod först inte vad vi skulle göra. Men, jag gjorde som han bad mig, och jag kände hur han lyfte upp min kropp.

Nu hade jag mina ben runt hans midja, mina armar runt hans varma nacke, och mina händer i hans hår. Han lutade mig mot en vägg, kysste mig först passionerat, och sedan kom han med tungan igen, och genast blev jag kåt igen. Han tog ner mig från väggen, och vi stod upp och kysstes istället. Jag kände att han tog in sina händer under mina strumpbyxor, greppade tag riktigt hårt på min rumpa och sedan kände jag hur han drog i mina stingtrosor, de kom nu högre upp på min midja. Vi la oss ner och han fortsatte att daska till min rumpa och smekte min fitta fram och tillbaka över mina strumpbyxor. Sedan så tafsade vi lite överallt på varandra, medan vi lugnade ner oss.

Efter det blev vi båda ganska trötta, ingen av oss hade ork till att göra något mer än att mysa, så det var det vi gjorde. Jag tänkte lite för mig själv, att det var lite orättvist av mig att inte jag fick honom att komma också, men samtidigt så var jag inte redo för att suga av honom eller gå till det största steget, att ha sex just då. Han var okej med det dock, vilket fick bort lite av mina skuldkänslor. Vi låg nu ner i hans säng med täcket över oss, han höll om mig bakifrån, och hade sina armar runt mig. Han smekte min kropp ibland, och vi värmde varandra hela tiden. Tillslut vände jag mot honom och låg halvt ovanpå honom istället, men nu hade vi ansiktena mot varandra. Jag kysste honom passionerat igen, och sedan lutade jag mitt huvud mot hans bröstkorg, och kunde höra hans hjärta slå.

Efter det så tittade han på mig, och sa ”Jag älskar dig”, jag log jättebrett och blev överlycklig, och svarade direkt utan tvekan ”Jag älskar dig också”. Vi låg kvar där en stund, bara snackade med varandra och han fick mig att skratta hela tiden. Vid den tiden var klockan 16.30, och jag behövde åka hem och han skulle jobba. Vi tog bussen in till stationen igen, vi kramade varandra hejdå och kysste varandra passionerat en sista gång. Sedan tog jag tåget hem och han gick till jobbet. På tåget kunde jag inte sluta tänka på honom, och allt jag kunde säga om den eftermiddagen var att det var den bästa dagen någonsin. Sedan slog det mig, att det inte blev mycket plugg gjort i alla fall.

A.K.

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan