Det började med en hemlig flirt

Tänkte berätta om min hemliga flirt med en kille på min skola. Han och jag har känt varandra sedan vi gick på dagis och idag är vi 15 år. Allt började när vi båda var tolv år när vi skulle duscha efter gympan.

Vi var ensamma kvar i duschen och jag började spana in på hans kropp och penis. Jag fick stånd och min kompis såg det och frågade om jag var kär i honom. Öhhh ja, svarade jag.

Han ställde sig bredvid mig i duschen och vi började kyssa varandra och smeka varandra. Jag log mot honom och han frågade om han fick suga av mig. Han tog tag i min kuk och började runka och suga av mig. Jag stönade och njöt. Efter en stund så ställde jag mig på mina knän och började suga av honom. 

Vi träffades många gånger efter detta tills vi bägge kom ut och vi berättade att vi var ihop för våra närmaste. Vi hade då hunnit ha sex med varandra. Och till en början när han skulle tränga in i mig så gjorde det ont och han har verkligen en stor kuk. 

Idag så lever ihop med varandra. Våra föräldrar vet att vi är ett par. Vi är till och med förlovade. Älskar verkligen min pojkvän.

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan