"Vill du komma hem till mig?"

Skolan har precis slutat. Du springer fram till mig och frågar " Vad ska du göra idag?" "Inget", svarar jag. Du studerar min kropp från topp till tå."Ehm.. vill du komma hem till mig då?"

Jag nickar. Du tar tag i min hand och vi springer hem till dig. När vi kommit fram suckar du högt och ditt leende får mig att hårdna.

Du låser upp dörren och rusar in i ditt rum, jag följer efter. Du böjer dig fram för att lägga ner väskan, då jag ser din snygga röv. Jag blir ännu hårdare. Du frågar mig helt casual om jag är kåt. Jag blir röd i ansiktet och nickar långsamt. Bra, säger du. Du drar av din tröja och dina byxor, och det är först då jag ser hur sjukt stora bröst du har. När du ser att jag stirrar skrattar du högt.

Kom då, säger du. Jag drar av min tröja samtidigt som du knäpper upp mina jeans. Du puttar ner mig i sängen och rullar över mig. Vi börjar strula. Din varma, mjuka tunga möter min. Du tar ner handen mot min kuk och börjar långsamt runka den. Jag lägger handen innanför dina trosor och känner hur våt du är. Försiktigt för jag in fingrarna i din blöta fitta och du stönar högt. Vi avbryter och du lägger benen på mina axlar medan jag slickar din fitta. Jag slickar i cirklar och du stönar högre och högre. Du tar tag i mitt huvud och jag gör snabbare och hårdare. Du stönar ännu högre och snabbare, men tillslut slutar du. Du ler mot mig

– Tack.

Jag tror att vi är klara men när du förstår att jag inte kommit, sätter du dina vackra läppar mot min kuk. Du för kuken längre in i munnen och jag stönar. Du suger av den. Upp och ner, går ditt huvud. Jag lägger handen på ditt huvud och då börjar du göra snabbare, hårdare och ännu längre ner. Jag är på väg att komma när du avbryter och frågar:

– vill du? För det vill jag.

Jag blir glad och nickar ivrigt. Du lägger dig över mig igen, och jag för försiktigt in min kuk i din våta fitta. Jag frågar om det är okej, om du vill. Du nickar. Jag tar ut kuken, och sedan in igen, du stönar högt. Jag fortsätter så tills vi båda kommer.

När vi är klara lägger vi oss ner i sängen och du lägger ditt huvud på mitt bröst.

–Vi är bäst.

/badbitch

 

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan