Panik - lämna sidan!

Sexnovell: Vi lät fantasin flöda

Vi var på väg hem till mig. Vi pratade och skrattade och hade det underbart mysigt. Jag öppnade porten och höll upp dörren för henne. Väl framme i den tomma lägenheten lade sig en pinsam tystnad mellan oss.

Vi hade planerat det här i flera veckor, vi båda hade varit så sugna och vi hade längtat. Längtat efter att bli av med oskulden med varandra, att få göra de saker som egentligen, tills nu, bara varit möjligt på porr.

Hon tittade på mig och log ett sött leende. Men med en märkbar lipbite förstod jag att hon var lika kåt som jag. Jag viftade en "kom hit"-rörelse med handen och satte mig på soffan. Hanna satte sig bredvid mig och la benen i kors.

– Ska vi se Fifty Shades of Grey, frågade jag.
– Jaa... Typ, alltså om du vill, svarade hon med en nyfikenhet.

Jag sökte och hittade den direkt. Efter några sekunder var filmen igång och jag och Hanna lutade oss tillbaka i soffan.

Jag kunde äntligen slappna av

Vi båda visste att ingen skulle titta på filmen. Den var bara som en "bakgrund". Med filmen igång kom trygghetskänslan krypandes och jag kunde äntligen slappna av och la min arm runt henne.

Våra blickar möttes och hennes ögon glänste av kåthet. Min blick började flacka neråt mot hennes bröst som låg fylligt ihopklämda bakom hennes push up-bh. Jag kunde inte hejda mig längre och grep om hennes bröst och klämde. Sen förde hon sina händer mot mig och greppade mina bröst på samma sätt.

Vi slet av varandra kläderna

Vi satt så i några sekunder innan vi började slita av varandra kläderna. Hennes kofta, hennes linne, hennes jeans, av med allt. Hon kunde lätt dra av mig min knälånga klänning och sedan satt vi där båda med bara underkläder. Hon kastade sig över mig och vi började hångla, först lätt, men sedan grovt. Hon knäppte upp min bh och mina små bröst uppenbarade sig.

Hon sög på min högra bröstvårta som redan var styv, och rullade min vänstra bröstvårta mellan fingrarna. Sen var det min tur att knäppa upp hennes bh. Hennes stora fylliga bröst hängde över mig och jag kunde inte låta bli att tafsa och sen suga på bröstvårtorna. Jag älskade bröst. Bröst var grymt.

Vi fick av oss våra trosor och sen lät vi vår fantasi flöda och provade alla möjliga saker. Allt som vi någonsin kunnat drömma om.

Anonym

Till toppen av sidan