Vi lämnade festen ...

Jag ringde dig omkring klockan åtta på kvällen och frågade om du skulle med på en fest. Nervös var känslan när jag ringde dig men till min förundran så svarade du ja, du sa att du skulle vara vid kapellet om cirka tjugo minuter.

Det enda jag kunde göra var att längta till att hälsa på och ge dig en kram och känna dina stora fylliga bröst tryckas upp mot mig och hålla om dig vid midjan så jag nästan kan känna din vackra och vältränade rumpa.

Jag gick till kapellet och stod på busshållplatsen och väntade på dig, jag såg dig och jag kände hur ett leende skapades i mitt ansikte. Du klev av bussen och det kändes som du blev vackrare för varje dag jag såg dig. Jag gav dig en kram, en mycket hårdare kram, och drog dig närmare endast för att känna dina fylliga bröst mot mig. Vi gick vidare till huset där festen var, vi kom in och möttes av massa ljud, hög musik och skratt.

Jag hämtade något att dricka till dig och mig och efter ett tag kände jag att det var dax för något, jag tog tag i din mjuka, lena hand och drog in dig på toaletten. Jag låste toalettdörren och jag kände också att du visste vad detta innebar. Du drog mig närmare dig och jag började kyssa din hals upp mot munnen och drog mina händer genom ditt gyllenbruna hår, jag kände nu dina blöta läppar mot mina. Jag stoppade in min tunga och vi började hångla. Jag kände att jag blev hårdare desto mer vi hånglade, jag förde mina händer ned mot din fylliga rumpa och lekte runt med den. Jag frågade om du ville dra hem till mig, du svarade ja. Vi tog bussen hem och fortsatte hångla för att hålla stämningen så het som möjligt. Jag visste att jag var hemma själv så vi kunde göra vad som helst.

När vi stod ute i farstun tog du mig på kuken och började sakta runka av mig utanför byxan. Jag stoppade in min hand i dina svarta tajta läderbyxor som fick din röv att se ännu bättre ut och man kunde se din kameltå. Jag började fingerknulla dig i farstun, jag kunde känna hur våt din fitta var. Dörren öppnades och jag drog in dig och stängde dörren, jag tog av mig skorna och drog med mig dig in till mitt rum där jag kastade dig på sängen. Jag tog av dig dina svarta tajta läderbyxor medan du tog av dig din tajta vita tischan. Jag väcktes av häpnad när jag såg dina rosa spetstrosor och hur du klämde på dina fylliga bröst. Jag tog av mig kalsongerna och drog av dig dina trosor medan du tog av dig din rosa BH, så båda var helt nakna.

Du tittade ned på min hårda penis och jag kastade mig också på sängen så att din lena kropp låg naken mot min kropp, dina styva bröstvårtor var det enda jag höll mellan mina fingrar medan vi fortsatte att hångla. Jag tryckte upp mina fingrar i din fuktiga fitta, jag blev hårdare för varje minut som gick när jag pullade dig samt när du stönade. Jag stoppade min hårda penis i din fuktiga snippa och började sakta jucka mot dig medan jag hörde ditt stön. Dina stön gjorde endast så att jag juckade snabbare, till slut la jag mig på din nakna kropp och började kyssa brösten samt sög jag på dina bröstvårtor och fortsatte jucka långsamt. Till slut kom jag i din våta fitta och tog ut min halvslaka penis och vi började hångla igen.

Sedan så somnade jag naken och du tog på sig dina rosa spetstrosor. Mitt i natten vaknade vi och du gned din rumpa mot min slaka penis. Jag greppade tag i din skinka och vände dig och började smått nafsa på dina mjuka och stora bröst sedan fortsatte jag ned mot din vagina. Du började stöna och andas tyngre desto längre ned jag kom, precis vid din yttre blygdläpp stannade jag upp och tittade dig i ögonen. Dina lena mjuka händer tog tag och tryckte ned mig mot fittan, och efter ett tag med mycket slickande, pullande och hånglande satte jag mig på din mage och tog tag i dina otrolig sköna bröst och tryckte min hårda snopp mellan dem. Det var så skönt jag fortsatte att jucka mot dina bröst och till slut kom jag på ditt vackra ansikte som nu var täckt av min varma vita sperma, du drog ditt finger längs dina vackra läppar och stoppade det i munnen och sa “jag vill ha mer baby”. Dina mjuka händer tog tag i min kuk och förde in den i din mun. Din tunga slicka sakta min penis, sträng samt mitt ollon, det var så skönt jag stönade av tillfredsställelse medan du fortsatte att suga av min hårda kuk. Sen satte du dig på min snopp och började rida, insidan av din vagina är fortfarande lika våt som när jag slickade. Du började rida snabbare och kände hur jag var nära på att komma, jag älskade vyn på dina bröst som studsade upp och ned och cirklar. Till slut kom jag för andra gången, och du kom också, du stönade högt och skakade och insidan av dina lår var blöta likt mina och täcket. Du la dig mig på och jag kände hur ditt hjärta bultade i samma takt som mitt hjärta.

/Festen

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan