Vi klädde av oss och masserade varandra med solkräm

En av dom där underbart härliga dagarna alldeles i början av sommarlovet var jag två kompisar på väg till stranden för att sola och bada. Plötsligt blir vi nästan påcyklade av samme kille som vi hejat på och småsnackat med förut i glasskön.

Han stannade och frågade vart vi var på väg.

– Till stranden för att bada och sola, sa vi. Hänger du på?
– Tja varför inte, fast jag har ingen handduk eller badbrallor.
– Du kan väl bada i kallingarna . Och en handduk kan du låna av oss. 

Vi hittade en lä-håla på stranden utan några andra i närheten. Jag såg att A hade mörkblå kroppsnära Björn Borg-kallingar. Precis som L och S tog jag på bikini.

Så sprang vi tjejer i vattnet. Det var lite småkyligt och när L reste sej syntes hennes styva bröstvårtor tydligt genom bikinin. S viskade till mej att A:s bula såg ut att växa, men så kom han i och plaskade runt ett bra tag innan vi gick för att torka.

Vi bredde ut våra handdukar så att A också fick plats mellan mej och L. S vände ryggen till, tog av sej BH:n och hängde den på tork över en grästuva. Sen la hon sej på mage bredvid mej. När L, som redan låg på mage, såg det bad hon A knäppa upp hennes BH.

– Ska jag inte hänga den på tork?
– Jo gör gärna det, sa L.
– Du kan få ta av min BH med, sa jag.

Jag halvsatt med ryggen mot A och det pirrade till när han nästan rörde vid mitt ena bröst.

– Jag vill ha solkräm på ryggen, sa L till A.

Hon sträckte sej efter väskan och tog fram solkrämen. Säkert med vilja gjorde hon det så att det mesta av hennes bröst syntes. A tog rikligt med solkräm på ryggen och benen och sa:

– Oj, dina bikinibrallor har ju redan torkat.
– Ja skitbra, men så är dom tunna också och lite genomskinliga, sa hon och skrattade.

– Vill du också bli insmord på ryggen? sa hon till A.
– Så klart, sa han
– Okej, ligg ner och blunda då.

Hon tog solkräm i handen och kastade sen flaskan till mej och sa att jag också kunde hjälpa till. Jag satte mej upp och tog solkräm på hans skulderblad.

– Känns det skönt? sa jag.

A nickade och öppnade ögonen och fick se mej sitta där med bara bröst, men jag skrattade bara.

– Men oj sa L, dina kallingar är ju jättevåta fortfarande! Lyft lite på rumpan så tar Anna och jag av dem och hänger dem på tork.
– Ni är inte riktigt kloka! Då ligger jag ju här helnäck, sa A.
– Men hallå,  sa S. Vi ligger ju alla på mage så inget syns ju.

Vi tog tag i hans kallingar och började ta av dem. När vi fått ner dem till knäna reste sig S och drog av dem helt och la dem på tork bredvid sin BH utom räckhåll för A. Han va rätt vit om ändan så jag tog lite extra solkräm där och sa sen till honom att jag ville ha samma tjänst.

– Men din ända kan jag ju inte smörja, för du har ju bikinibrallor på dej.
– Ta av mej dom då, sa jag helt fräckt.

Jag kände A:s hand över ryggen och hur fingrarna gled in under resårkanten och hur han sakta drog dem av mej. Jag hjälpte till lite och till slut försvann mina bikinitrosor över hälarna. 

Jag hade nu blivit ordentligt kåt och knöt nävarna och bet i gräset när A:s underbara händer masserade min rygg, rumpa och mina lår. Kunde inte låta bli att tänka hur A såg ut och att det måste vara skönt för honom att ha blivit av med sina kallingar, för där hade han nog inte fått plats i nuläget.

– Nu är det min tur, sa S.

Hon tog av sej sina trosor och satte sej upp. S:s välsvarvade bröst gjorde nog intryck på A.

– Men hallå, jag kan väl inte komma bort till dej helnäck heller, sa han.
– Kan du väl, för Anna och L ligger ju på mage och jag blundar såklart.

S la sej ner på rygg och knep ihop ögonen. A tog ett skutt över mej och stod på knä bredvid S med solkrämen. Det ryckte lite i S mungipor när han masserade hennes bröst och ännu mer vid fittan. Både L och jag reste oss och S slutade blunda.

A hade världens stånd nu. Inga människor nära så nu hoppade vi i helnäck. Vi badade näck flera gånger sen denna sommaren.

/Anna

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan