Sex i duschen på badhuset

Jag var på badhuset. Jag hade precis kommit fram och klätt av mig för att gå och duscha. Jag brukar inte ha något problem med att duscha inför folk men den här gången stod det en kille i min ålder framför mig och stirrade ner på min kuk.

– Bor det apor i djungeln? frågade killen.
– Eeh, fick jag bara ur mig, sen gick jag.

När jag väl kommit fram till bassängerna gick han efter mig och frågade om jag var själv. Jag kollade mot honom och mumlade ett tyst "Ja".

–  Då kanske vi kan hålla ihop, frågade han.

Jag ville ju inte säga nej så jag sa okej.  Sen kollade han ner mot min kuk igen. Vi pratade, hoppade och åkte kanor ner i bassängerna, vi hade faktiskt riktigt kul. Han kanske inte var då dum i alla fall, tänkte jag. När vi väl gick upp ur bassängen var det rätt sent. Jag hade med mig tvål och schampo för att duscha.

Medan jag hade schampo i håret blundade jag. Jag kände något lite strävt och blött röra sig från ollonet upp mot kuken och pungkulorna. Jag öppnade ögonen och såg den där killen slicka och suga av min kuk. Jag kunde inte säga något, det var alldeles för skönt.

Det var så skönt att jag lutade mig bak mot väggen och föll ner, till sist sätt jag ner på golvet och stönade medan han sög av mig. Jag hade aldrig känt nåt så skönt i hela mitt liv, jag ville bara att känslan skulle finnas kvar för evigt. Sen började han också stöna.

Duschen sprutade över oss vilket gjorde det det ännu skönare, och han såg även sexigare ut. Plötsligt slutade han och det var som att jordens undergång var här. Men så kollade han ner mot sin kuk...

– Du får om du vill, sa han.

Så la jag mig ner på det blöta golvet medan han satt. Han började stöna och jag sög av honom. Det hade jag aldrig gjort. Jag provade lite olika ställen att slicka på och han stönade högre och högre. 

– Ja! Just där, ahhh åhh mmhh, så skönt!

Mitt i allt kom någon som jobbade där, och vi ställde oss snabbt upp. 

– Vad har hänt här då? frågade han.

Vi var superröda i ansiktet.  

– Inget särskilt, svarade vi. 
– Vi stänger snart, sa han.

Jag kollade mot klockan och vi hade hållit på i en timme.

– Det var rätt skönt va? frågade killen sen.
– Aa verkligen, svarade jag.

När jag bytt om såg jag mig i spegeln och tänkte "Jag kanske är gay?"

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan