Passionerat sex

Jag satt i bilen. Det var bara du som snurrade i mitt huvud. Vi hade bestämt att vi skulle ses klockan 17.00, nu var klockan 15.00.

När jag kom hem satte jag på mig mina finaste trosor och finaste bh. Dom i spets. Även fast klockan inte var så mycket begav jag mig mot ditt hus. Jag kom lite tidigt men där inne satt du, så sexig. Jag kramade dig. Vi höll handen och gick långsamt uppåt. Vi hörde hur dina föräldrar stängde dörren på nedervåningen. Äntligen var vi ensamma hemma.

Vi börjar kyssas våra tungor glider mot varandra. Vi tar på varandra och plötsligt frågardu om jag vill. Jag svarar ja och vi tar av oss våra kläder. Vi onanerar tillsammans. Du får stånd och sätter långsamt på dig kondomen. Vi lägger oss i din säng och jag känner hur din kuk långsamt glider in i mig. Det är så skönt och det enda jag kan få fram är ett långsamt stön.

Vi börjar hångla medan din kuk går in och ut ur mig. Jag flyttar på mig och böjer mig ned. Din kuk är så fin. Jag suger av dig och både jag och du stönar. Vi lägger oss i sängen igen och fortsätter vårt passionerade sex.

När både jag och du hade kommit la vi oss bredvid varandra och kysstes. Vi tog på oss kläderna och jag gick hem.

/Den fina fågeln

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan