Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Med silkesrep kring mina handleder

Sidenmorgonrocken glider sakta av mina axlar och landar i en hög vid mina fötter. Din blick vandrar från tårna upp över benen till ett par tighta kalsonger. Du ler och dina ögon vandrar vidare upp över magen och brösten.

Du lyfter handen och vinkar in mig. Jag håller huvudet högt och böjer mig sakta ner för att ge dig en kyss, en kyss fylld med åtrå som får min kuk att bulta innan vi ens hunnit röra varandra. Din hand glider över magen, brösten upp mot halsen, du vet jag vill.

Jag ställer mig sakta ner på knä framför dig. Du särar på benen och när jag närmar mig din fitta rullar ett stön från dina läppar. Du smakar salt och jag följer varje del av dig med min tunga. Jag utforskar varje centimeter av dig och följer dina ljud för att ge dig den njutningen du vet att jag kan ge.

Hastigt drar du upp mig och kysser mig djupt, säger att än får jag dig inte dit du vill. Vi rullar runt och jag befinner mig nu på rygg och din tunga i min mun, den dansar med min och mina höfter börjar röra sig mot dig.

Båda vet vad som gäller

Jag tar fram silkesrepet. Du lägger det om mina handleder och nu är jag din. Vi vet båda vad som gäller nu. Vi har gjort det här förut och kan tolka varandras minsta vink. Jag nickar med ett leende.

Mina andetag ökar medan din tunga sakta vandrar över min hals och virvlar över mina bröstvårtor. Du vet hur känslig jag är nu och du nafsar försiktigt med tänderna innan du suger till och tungan cirkulerar snabbare och snabbare över mina bröst.

Mina händer vill åka ner till ditt hår och jag vill känna din fitta runt min kuk, men jag är fast, fast och naken och än så länge kan jag bara längta. Och längtan gör min ännu mer kåt. Din tunga vandrar nedåt och du stönar till.

Jag ber dig vänta

Din tunga slickar precis vid penisroten och jag ber dig att vänta. Inte än. Snart. Nu. Orden kommer som en viskning och ett djupt andetag följt av ett stön när du, på min signal, nuddar mitt ollon med din tunga. En hand på mitt bröst nyper lätt i min bröstvårta medans din mun får försatsen att flöda.

Du kollar upp på mig och ler, kommer upp, ger mig en kyss, medans dina fingrar fattar tag om min kul. Kind mot kind och jag hör dina andetag i mitt öra, du hör hur mina blir snabbare och snabbare, du runkar mig upp och ner, snabbare med mer tryck och sen långsamt igen.

Jag är nära nu och mina stön gör dig kåt. Jag ber dig om lite till. Du ser in i mina ögon, kysser mig och jobbar mig upp till min första orgasm. Dina läppar är nu tätt slutna mot min kuk.

– Jag kommer, jag kommer, snälla jag kommer.

Du fortsätter och slickar i dig mina safter medans min kropp vibrerar i orgasmen.

Jag fyller dig

Du knyter loss mig och vi lägger oss intill varandra, din fitta precis vid min kuk och dina händer på mina höfter. Vi ligger så en stund, jag vet inte hur länge.

Jag reser mig lite, häver mig över dig för att sen låta höfterna sjunka ner. Jag glider in och känner hur min kuk fyller din fitta.

Vi båda stönar och knullar länge och långsamt, sen fort. Dina händer visar takten. Du drar mig nära intill dig och dina läppar smakar som mig. Svetten på våra kroppar bildar ett skimmer och du viskar att nu är det din tur.

Jag lägger mig på rygg och du lägger en hand på mitt bröst, vi är otåliga och kåta. Din fitta glider över min kuk och jag greppar sängkläderna. Du smeker din klitoris samtidigt som du rider mig. Du kan inte låta bli att ta på dig själv. Jag känner hur du omsluter mig, om och om igen, och du stönar högt. Jag reser mig till sittande och vi fortsätter att jucka mot varandra. Vi andas tungt och kysser varandra och du fortsätter att smeka dig själv.

Kyssen, värmen, svetten på våra kroppar och dina händer som smeker din klitoris får dig över gränsen och med ett stön kommer du. Du blundar och stönar högt. Vi glider ur varandras grepp och min kropp ligger nu naken under dig. 

Orgasmen har lagt sig och din fitta glider över min kuk igen. Och så är jag i dig igen. Du böjer dig fram och juckar långsamt. Med ditt ansikte bredvid mitt kan jag höra dig stöna för varje stöt du gör. Mina höfter jobbar i takt med dina. Våra stön ökar mer och mer, dina händer läggs på mina och jag känner din våta svullna fitta runt min kuk. Jag vill skrika, och så når jag dit, jag sprutar och kommer. Jag ligger kvar och andas utan att säga nåt. Sen en sista kyss.

/Dirtytaco

Mer på UMO

Sexnoveller

Här hittar du erotiska noveller och upphetsande berättelser skrivna av unga.

Till toppen av sidan