Med Sara på badflotten

Det var en riktigt varm dag. Luften var alldeles kvav och vi var ute och gick. Båda hade bara BH och shorts. Hon höll min hand hårt och vi gick längs den mjuka stranden. - Jag är lika våt som havet, sa hon och skrattade.

Jag visste inte vad jag skulle svara, så jag fnittrade lite. Vi fortsatte framåt och kom till en brygga. Den var gammal och sliten. Ingen badade nånsin här, det var mitt ute i ingenstans.

– Sisten i, skrek hon.

Vi båda slet av oss shortsen, men hon tog av sig sina underkläder med. Ingen kunde ändå se oss här ute så jag gjorde detsamma, och sprang ner i vattnet. Vi badade länge. Plaskade runt och skojade, som små barn. Jag fick syn på en liten flotte och pekade emot den. Hon nickade och vi simmade dit. Väl där uppe så torkade vi fort. Hon satte sig nära mig och viskade:

– Jag vet precis vad du vill ha älskling.

Hon drog försiktigt ner mig så jag låg på rygg. Hon la sig över mig och började kyssa mig passionerat. Hennes händer klämde på mina bröst och jag stönade högt.

– Åhh, Sara, stönade jag.

Jag smekte henne över ryggen och på rumpan. Hon tog bort sina läppar ifrån mina och började kyssa mig från halsen ner till venusberget. Hon stannade vid min klitoris och tittade upp på mig. Jag nickade, som ett tecken på att jag var redo.

Hon började slicka mig. Först mjukt och långsamt, men sedan fortare och fortare. Jag stönade så mycket. Efter ett tag så kände jag hur det började pirra ändå ifrån tårna upp till huvudet.

– Sara, stönade jag, jag kommer!

Och så blomstrade jag ut i en orgasm. Det var så underbart.

Vi rullade runt och jag ville slicka henne. Jag kysste henne på låren och långsamt emot fittan. Jag gav henne ett långsamt slickande ändå från hålet upp till klitoris. Sedan började jag slicka i cirkulära rörelser på klitoris samtidigt som jag tryckte in ett finger.

– Åh mer, stönade hon högt.

Jag stoppade in ett till finger och pullade henne långsamt. Hon började nästan skaka och skrek rakt ut.

Sedan reste hon sig upp. Hon kysste mina läppar och viskade orden jag aldrig kommer att glömma:

– Du är mitt allt.

/Anonym, 16 år

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan