Med låst dörr i Sammys rum

Bussens dörrar öppnar sig och jag kliver ut. Maria står där framme och ropar på mig. En kram blir det, hon pratar men jag lyssnar inte. Mina tankar är helt och hållet på Leo. Leo är egentligen långt ifrån min stil på killar, men insidan gör utsidan vacker.

– Jag tänker göra det.

Maria tittar på mig och undrar vad jag snackar om.

– Jag tänker knulla Leo.

Hon blir chockad och det blir knäpptyst. Jag var extra taggad idag eftersom jag skulle få träffa Leo, bara det att vi skulle vara hos Sammy ...

Sammy är lite som han är men Maria gillar honom, det vet jag, hon vägrar säga det bara.

Maria o Sammy fixar snacks och gör i ordning tv-rummet. Ensamma blev jag och Leo i Sammys rum. Yes, tänker jag, äntligen!

Jag flyttar mig sakta mot honom samtidigt som jag tittat ner i sägnen. Jag ser i ögonvrån hur han följer mig med blicken. Nu sitter vi så nära att våra lår nuddar varandra. Ohhhh vad jag vill kasta mig över honom, men inte än.

Nu är hans blick helt och hållet på väggen, jag ser att han är nervös. Jag har ett snyggt lila linne på mig som sitter tajt runt mina fasta bröst. Jag lutar mig över honom för att nå min väska som står bredvid honom. Jag trycker mina bröst mot honom och ser hur hela han blir spänd. Mina läppar snuddar hans öra samtidigt som jag viskar.

– Jag vill ha dig i mig.

Hela han blir fylld med lust men han behärskar sig. Jag ställer mig upp framför honom och drar linnets band upp mot taket, sakta drar jag dem över axeln samtidigt som jag drar mina fingrar längs min arm. Hans ljusbruna ögon glittrar av lust.

Jag står nu i en svart spets-bh och jeans. Han ställer sig upp och går mot mig. Jag backar undan och tittar på honom med den mystiska men ändå sexiga blicken. Han går mot mig igen och jag backar undan. Jag står nu lutad mot dörren och låser den sakta men säkert. Jag släpper inte blicken från honom.

– Du får titta men inte röra, säger jag med en mjuk och sexig röst.

– Jag blir ju helt galen, du kan inte fortsätta så här, säger han med en ganska å hes röst.

Jag smeker mina bröst och går vidare ner mot magen. Han följer min hand med blicken.

– Nu blir du kåt, eller hur, säger jag.

Han nickar intensivt. Jag går nu fram till honom och tar av honom tröjan. Jag hinner knappt blinka och byxorna är redan av. Hans hårda kuk står nu ut som ett litet tält mot kallingarna. Jag puttar honom hastigt mot sängen och lägger mig över honom.

Vi kysser varandra intensivt och jag vill ha honom i mig nu. Han tar mig runt min midja och vidare ner mot min röv. Jag älskade det, att känna hans beröring. Han rullade över mig och jag ligger nu under honom.

Jag tar tag runt hans nacke och hår, vårt hångel gör mig helt galen. Han kysser mig på nacken och fortsätter att kyssa mig ner mot brösten och vidare ner för magen, som om det vore en stig där. Jag kände hur jag bara ville ha mer och mer och hur kåt jag blir! Det känns så overkligt och jag är helt fast i stunden, tänk att detta faktiskt händer!

Jag har helt glömt bort tiden och att vi va hos Sammy. Plötsligt inser jag att handtaget rör på sig hastigt. Vi båda flyger upp ur sängen och klär genast på oss.

– Hallå, hör jag Maria ropa.

– Ja ja, jag kommer!

Jag låser upp dörren och är riktigt besviken, jag som var så redo. Men, jag tittar på Leo och ler.

– En annan gång, säger jag.

/MLT

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan