Läxläsningen gick över till något annat

Jag är hemma hos honom och hjälper han med läxan. Vi ligger i hans säng med datorn och jag hjälper honom med texten. Datorn laddar ur och stängs av men det gör inget för vi hade ändå tröttnat.

Jag kollar på hans läppar och kysser honom, samtidigt som hans mjuka läppar nuddar mina och hans tunga långsamt möter min smeker han min arm, axel ner mot magen och upp igen. Jag känner hur min fitta börjar dunka och jag vill ha honom nu, nu, nu.

Jag drar mina händer längs hans rygg och drar av hans tröja, jag kysser honom på halsen och ner mot hans vältränade mage. Han lyfter upp mitt huvud och kysser mig.

Jag rullar runt så jag hamnar över honom och vi fortsätter hångla samtidigt som han drar sina händer längs min rygg och ner mot mina byxor. Han för handen utanpå byxorna och smeker min fitta och jag blir bara våtare och våtare, han klämmer på min rumpa med ena handen samtidigt som han trycker andra mot mitt underliv.

Han vänder på mig så han blir överst, han kysser mig längs halsen och drar av min tröja, han suger på mina bröst och slickar från magen upp mot örat. Han lyfter huvudet och kollar på mig samtidigt som han drar av mina byxor och slänger dom på golvet.

Mina ljusgråa trosor är nu mörk grå och jag vill inget annat än att få komma. Han smeker mig utan på trosorna samtidigt som han suger på min bröstvårta. Han kollar på mig samtidigt som han har handen på min troskant och jag nickar. Han kysser mig på magen och drar av trosorna men tänderna.

Jag särar på benen när trosorna ligger på golvet. Han kysser mig från knät upp mot låret och slickar på insidan låret han kysser mig sedan stoppar han in fingrarna i munnen och för dom ner mot min klitta. Han kollar på mig samtidigt som han leker med min klitoris.

Jag andas tungt och börjar stöna, han kysser mig längs magen och drar tungan mot klittan, han blåser försiktigt innan han slickar fort och långsamt för han in tungan in i mig och jag börjar skaka, jag kan inte hjälpa det.

Då drar han ner sina byxor och stoppar in kuken i mig han knullar mig långsamt och jag nästan skriker, jag stönar högt, snabbare och snabbare för varje gång han ökar tempot. Sen tar han ut sin hårda kuk och sprutar över mina bara bröst sedan böjer han sig ner och drar tungan fort över min klittoris jag får en fontänorgasm och skriker. Han kollar på mig och sedan lägger sig bredvid mig och jag somnar i hans famn.
/;)

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan