Kysser varje del av din kropp

Vi börjar i hallen där vi precis fått av oss ytterkläderna. Jag lyfter upp dig så du har benen runt mig. Du känner att jag redan är hård genom mjukisbyxorna. Bär in dig i mitt rum och lägger oss på min säng. Med kläderna kvar på börjar jag gnida mig mot dig.

Jag kysser dig och håller dina armar bakom ditt huvud samtidigt som jag binder fast dina händer i elementet. Inte hårt, utan bara precis så du känner att jag bestämmer. Med dina händer fast kysser jag dig mer och mina händer glider ner och tar på hela din sexiga, fortfarande påklädda kropp. Jag kysser dig ner på halsen och du stönar försiktigt. Sen smyger jag in händerna under ditt linne. Jag masserar mjukt dina bröst medan jag kysser dig hårdare. Sen drar jag upp din tröja så dina bröst är framme och kysser mig ner mot dem.

Jag kysser dina bröstvårtor och nafsar lite på dem. Mina händer tar tag i din rumpa och trycker ditt skrev mot mitt. Du känner fortfarande att jag är stenhård i byxorna.

Mina händer glider runt och tar på din rumpa, dina ben, din svank och din mage. Jag gnider mig långsamt mot dig och kysser min väg upp från dina bröst till din mun igen.

Mina händer smyger innanför kanten på dina byxor

Jag drar ner dem bestämt. Sen sätter jag mig och tar av min egen tröja långsamt, retsamt innan jag långsamt böjer mig fram och kysser dig igen. Du känner hur det bara är mina mjukisbyxor mellan min kuk och din fitta nu. Du stönar mer. Jag drar av mina byxor. Du ser hur hård jag är.

Jag går fram och är nära dig, du försöker komma åt mig med munnen men jag stoppar dig. Går långsamt neråt och trycker min kuk mot dina bröst och sen din fitta. Du stelnar och vill att jag ska komma in i dig. Jag kysser dig från munnen hela vägen till ditt venusberg.

Jag kysser insidan av dina lår

Jag kysser precis bredvid dina blygläppar. Du stönar och rör din höft igen. Sen slickar jag blygläpparna. Långsamt. Först den ena, sen den andra. Du stönar igen. Jag fortsätter ett litet tag tills jag slickar klitoris långsamt, du stönar mer. Sen kysser jag mig hela vägen upp igen och trycker min kuk mot dina fitta, och gnider den långsamt utanpå medan jag kysser dig på munnen.

Sen så för jag in den, först långsamt och sen lite snabbare. Båda stönar. Jag känner hur väldigt våt du är.

Jag stöter först djupt, sen grundare och snabbare. Jag tar min ena hand och gnuggar dig på klitoris samtidigt. Du stönar högt. Jag kysser din hals och mun. Jag släpper loss dina händer och du tar tag i min rumpa och trycker mig djupare. Vi stönar.

Vi sätter oss upp så du rider mig

Du stönar glatt och börjar först försiktigt och sen hårdare och snabbare. Du tar tag runt mig så våra bröst pressas mot varandra och juckar snabbare och snabbare. Vi stönar och kysser varandra hårt. Du stönar mer och mer. Till slut lägger du dig på rygg igen, och jag stöter djupt med en hand på klittan. Du stönar mer och mer. Jag fortsätter likadant, lite snabbare medan jag kysser dig och nafsar på dina bröst. Du stönar jättemycket. Du är väldigt nära att komma och börjar gnida dina höfter samtidigt som jag knullar dig.

Du stönar högt och skakar i hela kroppen när du kommer. Och ligger och rycker lite efteråt. Jag drar ut och får vara i din mun det sista innan jag också kommer. Du känner hur min kuk pulserar och min kropp rycker i extas. Sen faller jag långsamt ihop ovanpå dig och kysser dig ömt. Vi ligger och myser ett tag och bara njuter av känslan.

NatalieÄrFin<3

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan