Jag var verkligen sugen

Vi bara satt där, på min sängkant. Jag undvek ögonkontakt, men jag kände hur hans blick brände, hans fina mörka, hasselögon följde min kropp. Jag var såklart nervös, jag hade aldrig gjort något sånt innan, nybörjare alltså.

Han drog sin arm längst min rygg, och tog sedan tag i en hårslinga och satte den bakom mitt vänstra öra. Jag blev rosenröd om kinderna, och vågade äntligen möta hans blick.

Vi kollade på varandra i ca 30 sekunder, innan hans läppar mötte mina. Plötsligt låg jag över honom, och jag hade kontrollen.

Vill du?

Jag var med på noterna nu, och börja långsamt dra ner dragkedjan på min svarta, korta klänning. Jag hjälpte Omar av med tröjan, och mina händer börja genast klänga på hans vältränade mage och axlar, han var lite mörkare än mig. Han hade fixat sitt hår så fint, jag kunde inte motstå honom.

Han öppna munnen, och sa:

– Vill du?
– Nej, absolut inte, jag tog bara av min klänning för att det var roligt, sa jag och flinade, och smekte hans varma hud.

Han skrattade till, och börja tungkyssa mig, jag var verkligen sugen vid det här laget, ville egentligen bara skippa förspelet och köra på.

Nyfikenheten tog över

Fast sex är inte sex utan ett långt förspel, så jag lät honom göra sugmärken längs min kropp. Jag bet mig i läppen och insåg att han skulle gå ner på mig, alltså slicka min fitta. Jag blev lite nervös, fast nyfikenheten tog över. Jag blundade när jag kände mina trosor sakta åka ner längs mina ben, och snart var de av.

– Omar, omar! Du behöver inte om du inte vill, det är okej.

Han log länge, och sa:

– Det här är det bästa ju. Slappna av Michelle, men om du inte gillar det så slutar vi såklart.
– Okej, okej.

Jag la mig tillrätta, kände handsvett bildas. Jag hade aldrig varit med om det här innan, fast jag är 17. Omar går i min klass, vi har alltid tyckt om varandra.

Det är omöjligt att ligga still

Plötsligt känner jag en enormt skön känsla, jag stönar ut högt. Jag försöker ligga still, men det är nästintill omöjligt.

– Omar, åh omar, fortsätt fortsätt!

Så håller jag på i kanske 10 minuter. Sedan satte han sig upp, och jag låg kvar på sängen, på rygg. Jag andades häftigt.

– Det var var amazing! sa han och skrattade

Jag bara nickade.

– Nu är det min tur, att ta hand om dig, sa jag och reste mig upp

Jag försökte knäppa upp hans byxor som fortfarande var på.

– Nej nej, Michelle, idag är det jag som tar hand om dig, det här är speciellt. Visst?

Jag bara log länge, och bekräftade det han sagt med en lång kyss.

– Såå, du kan väl ställa dig på alla fyra, med rumpan mot mig? sa Omar ödmjukt.

Jag stönade så det lät i hela huset

Jag gjorde som han sa, och jag andades häftigt ut och in. Han stoppade in sitt finger i min fitta, och börja pulla mig långsamt ut och in. Sedan la han till ett finger, och jag stönade så de lät i hela huset, han fortsatte i kanske minuter innan jag skrek:

– Jag kommer snart! Jag kommer!

Då slutade han genast, och det var dödstyst i kanske 10 sekunder, sen kände jag hur hans 18 cm långa, fina och lena kuk åkte in i mig långsamt. Jag blev helt svag i hela kroppen, och jag tjöt. Nu hörde man till och med Omar stöna högt.

– Snabbare! Snabbare! skrek jag.

Och han gjorde som jag sa. Plötsligt slutade han, och vände mig så jag låg ner på rygg igen, han särade på mina ben och slickade mig i kanske en minut och sen fortsatte han att knulla mig. 

Jag lyckades knäppa upp min bh, och Omar greppade mina mjuka bröst direkt. Fast inte hårt.

Jag kände hur allt blev skönare och skönare, och jag kom plötsligt. Jag skakade så skönt det var, och han tog ut kuken och sprutade mig på magen. Jag blev helt mjuk, och svag. Jag flåsade länge, och han la sig bredvid mig.

– Wow, tack Michelle.
– Det är jag som ska tacka dig, Omar! Det var fantatiskt.

Vi båda skrattade och jag kysste han länge.

– Tur att inte mina föräldrar är hemma, så högljudd som du var.

Omar kollade på mig, och smekte min kind. Det var fantastiskt.

/ Nelly

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan