Huset för oss själva

Han nästan drog in mig, jag hann knappt ta av mig väskan Iinan han redan greppat tag om mina höfter och börjat kyssa mig.

Det var fredag och skolan hade precis slutat, äntligen helg! Han hade slutat lite tidigare än mig eftersom att vi inte går i samma klass. Så han var redan hemma. Jag sa hejdå till de andra och cyklade mot hans hus. När jag kom fram satte jag min cykel i hans infart. Båda bilarna var borta, alltså hade vi huset själva tills imorgon.

Jag knackade och han kom och öppnade med ett stort leende, jag log tillbaka. Han nästan drog in mig, jag hann knappt ta av mig väskan Iinan han redan greppat tag om mina höfter och börjat kyssa mig. Han är så himla kärleksfull! Vi gick upp för trappan och in på hans rum, snackade lite om skolan, fotbollen, allt! Tillslut la han sig i sin säng och drog med mig ner över honom. Vi kysstes och han tog på min röv. Han älskar verkligen den, det är typ något av det enda han pratar om.

Jag började ta på honom utanför hans byxor och han drog av mina, Han började pulla mig det var skönt och jag visade de genom att flytta mig närmare och börja andas tyngre. Tillslut kunde jag inte hålla mig jag stönade hans namn tills han slutade och kysste mig. Jag tog av hans byxor och började suga av honom. Jag märkte hur han var nära att komma och slutade. Han satte på en kondom och trängde in i mig. Jag satt ovan på honom och red. Han tog på mina bröst och kollade mig rakt in i ögonen, det var jätte mysigt. Båda kom och var nöjda.

Efteråt låg vi bara och såg film och myste nästan hela natten. Och kanske några till ligg under den natten…

/förvirrad tonåring

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan