Hett möte i lekstugan

Jag var på väg hem från skolan, skolgården var helt tom alla andra hade redan gått. Jag hade stannat kvar extra för att hjälpa till i biblioteket som jag gör varje onsdag.

Idag var jag på extra gått humör så jag bestämde mig för att ta en annan väg hem, en längre väg. På vägen hem började det regna, först duggade det bara så jag fortsatta att gå. Sen började det ösa ner och jag fick söka skydd i en lite större lekstuga. Jag sätter mig på en liten pall och lutar mig mot vägen. Tankarna vandrar långt bort.

Helt plötsligt slås dörren till stugan upp och in stiger HAN. Mörka lockar, drömlika gröna ögon, hans bländande leende och urgulliga smilgropar. Min storebrors bästa vän, han jag crushat på i hela 3 år.

Hej säger han till mig och jag svarar honom. Sedan slår han sig ner bredvid mig och börjar småprata. Allt jag kan fokusera på är hans magrutor som syns genom hans vita blöta T-shirt. Han kollar på mig och ser att jag kolla. Jag han inte kolla bort. Han ställer sig upp. Han sa ingenting, jag trodde han blivit sur eller något.

Men helt plötsligt tar han av sig tröjan och kollar mig djupt in i ögonen. Jag vill ha honom och jag tror att han vill ha mig med. Genast ställer jag mig upp och smeker han muskulösa bröst. Min hand vandrar neråt in under byxorna och underkläderna. Jag kunde känna hans hårda pulserande kuk. Gud vad jag ville ha den i mig.

Han lyfte upp min haka mot hans och vi började hångla passionerat. Han sliter av min tröja i passionens hetta och sedan min bh. Hans ena hand kupar mitt bröst och hans andra greppar min röv. Hans stora varma händer. Jag blir så våt. Vi slutar hångla, han andas tungt.

Jag kysser hans hals och går ner för bröstet mot byxkanten. Tar av honom hans byxor och börjar suga på hans stora kuk. Han tar mig i håret och för mitt huvud fram och tillbaka samtidigt som han stönar lågmält. Jag slutar innan han kommer.

Han böjer sig ner för att ta av mig mina byxor. Sedan lyfter han upp mig och jag omfamnar honom med mina ben. Jag viskar i hans öra att jag vill att han tar mig nu. Han lyder och för in sin hårda kuk i min våta fitta.

Samtidigt som han håller ett stadigt grepp om min rumpa. Han juckar mig mot väggen först mjukt och varsamt, men sedan hårdare och råare. Jag stönar så högt att det är tur att det regnar så pass att det överröstar mina stön.

Han utropar att han kommer så han drar ut och sprutar över mig. Sedan sätter han ner mig på bordet och slickar mig tills även jag kommer. Jag hade aldrig känt sån njutning förut. 
/Viola

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan