Hångel istället för läxor

Skolan slutar och jag beger mig hemåt. Precis när jag kommit innanför dörren så får jag en snap. Det är från Anton. Jag ler med hela mitt ansikte. Fina Anton.

Jag har haft ett crush på honom i snart ett halvår. Jag går till mitt rum och lägger mig på sängen innan jag öppnar snapen. Det är en bild på hans vackra ansikte och under står: Du är ju rätt smart...så eh skulle du kunna hjälpa mig med mina läxor? Jag tar en bild upp i taket och svarar med ett enkelt okej, hos mig? För att inte verka för desperat.

25 minuter senare sitter jag med honom i min säng. Hans varma bruna ögon möter mina och jag känner mig alldeles varm inombords. Vi började jobba på läxan men rätt så snart gav Anton upp. Och gissa vad som hände, jo Anton kom med idén att titta på en film istället. Jag sa såklart ja och vi satte på TV.

Efter en stund poppade en sexscen upp på TVn. Jag kände hur en hand las på mitt lår. Jag vågade inte titta upp. Händer det här verkligen, eller drömmer jag? Men mycket riktigt så var det Anton som lagt sin hand på mitt lår. Jag log och vi fortsatte titta på filmen.

Under filmens gång rörde sig hans hand närmare och närmare min nu mer våta fitta. Helt plötsligt kysste Anton mig och jag kände hur mitt hjärta hoppade ett slag.

Det började med kyssande men mycket snart övergick det till hångel. Det blev grövre och grövre och han började kyssa mig ner över min hals. Jag gav ut små stön.

Han tog av min tröja och mina byxor och flinade. Han rörde sig först upp mot mina bröst och klämde på dem. Jag stönade och han tog av min bh. Han började med att leka med mina bröstvårtor, dock höll det inte så länge då han var väldigt sugen på annat.

Han rörde sig ner mot min fitta och drog ner mina trosor försiktigt. Puhhh vilken tur att jag precis rakat mig. Han började med att stoppa in två fingrar och köra in och ut. Mina stön blev allt högre och högre. Och sen började han slicka. Å må jag säga, det kan vara den bästa känslan jag varit med om! Efter 3 minuter kom jag. Han log och slickade upp det.

Han drog nu av sina byxor och kalsonger. Hans varma bruna ögon mötte ännu en gång mina. -är du redo? Frågade han. Jag log och nickade. Han tog på sig en kondom och stoppade in toppen. Han började röra sig in och ut och djupare för varje drag. Efter en 5 min så kom vi båda. Anton la sig till sist bredvid mig och täckte våra nakna kroppar med täcket innan vi somnade.
/Antongang

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan