Han smorde in analpluggen med glidmedel

Det var hans händer som fick mig intresserad. Jag kunde inte slita blicken från dem. Han höll ena handen på sitt lår och den andra på armstödet till soffan. Det var han som höll i festen ikväll, men jag kände honom inte. Min kompis hade tagit med mig hit för att han inte ville gå ensam. Jag visste direkt vad jag ville ha ut av den här kvällen, jag ville ha sex med värden. Han kollade på mig och log, jag log tillbaka. Innan jag hunnit tänka ut hur jag skulle få honom intresserad så hörde jag mig själv säga:

– Vad sägs som att gå till ditt sovrum och ha sex?

Han kollade på mig utan att säga något. Jag blev lite nervös och fortsatte att prata för att döda tystnaden.

– Det är såklart okej om du inte vill, sa jag, jag tar inte illa upp.

– Okej, svarade han, följ med mig.

Han tog min hand och ledde mig upp för trappan och bort från festen. Vi stod framför varandra i sovrummet och klädde av oss nakna. Ingen av oss visade någon nervositet eller tvekan, vi var båda säkra på att vi ville göra det här. Det kändes bra i kroppen, jag visste att jag kunde lita på den här personen.

När vi båda var nakna var det han som tog initiativet att komma närmare. Han stod så nära att vi kände varandras andetag. Hans läppar särades och försiktigt böjde han sig mot mig för en kyss. Det spred sig en värme i kroppen. Jag älskar den värmen. Vi la oss på sängen och fortsatte att kyssas. Jag blev kåtare för varje kyss och tryckte mig mot honom.

– Är du okej med en analplugg och att bli bunden? frågade han och kollade mig i ögonen.

Jag ville ha mer

Jag svarade ja och kände hur det hettade till inom mig. Han tog fram glidmedel och smekte mig vid analöppningen. Hans kuk växte. Han förde långsamt in sitt insmorda finger i min anal och jag kände hur det pirrade till i hela kroppen. Jag ville ha mer. Jag ville att hans händer och fingrar skulle vara överallt. Han tog ett stadigt tag om mina höfter och vände mig på rygg i sängen. Han visade upp en liten analplugg för mig och jag nickade som svar. Han smörjde in analpluggen med glidmedel och höll toppen mot min analöppning. Långsamt förde han in pluggen tills den gled in av sig självt sista biten. Jag ryste. Hela jag blev genast dubbelt så kåt och jag rörde mina höfter utan att tänka på att jag gjorde det. Han sa att han skulle binda fast mina händer och fötter så att jag låg still. Benen ska jag binda brett isär, sa han, sen ska jag hämta en ögonbindel. Jag kollade på honom och andades tyngre. Min kropp reagerade intensivt på allt han sa och jag kände hur jag blev våtare.

Jag ville att han skulle lägga sina händer på mig och samtidigt ha fingrarna i mig. Jag tänkte på hans kuk. Jag ville ta den i mina händer och känna hur den pulserade. Han lät mig inte. När jag sträckte mig mot hans hårda kuk tog han tag om mina handleder och tryckte dem mot madrassen.

– Inte röra, sa han och flinade, det är nog dags att binda dig.

Spänd på vad som skulle hända

Han tog fram rep från under sängen och sa till mig att ligga still. Jag låg fortfarande kvar på rygg. Först knöt han repet runt vänster ankel och drog ut benet så långt ut till kanten på madrassen som möjligt. Sen gjorde han detsamma med det högra benet. Mina ben var särade maximalt. Han ställde sig vid sängkanten och kollade på mig en stund innan han gick ut ur rummet. Jag hörde vatten spola från handfatet i badrummet och antog att han tvättade händerna. När han kom tillbaka in i sovrummet hade han en kondom på sitt mäktiga stånd. Han gick direkt fram till sängen och höll sitt pekfinger där jag var som mest våt. Jag vred på mig och ville att han skulle föra in hela fingret men han höll envist kvar fingret vid öppningen. Blunda, sa han och rörde lite på sitt finger.

Han tog bort sitt finger och band för mina ögon med en ögonbindel, allt blev svart. Jag kände hur hans fingertopp letade sig tillbaka till min våta öppning och han höll den där precis som innan. Han la sin andra hand på min höft och klämde åt, sen drog han handen långsamt upp längst midjan och stannade på den del av mitt bröst som var blottat. Han grävde inunder handen mellan sängen och mig tills han kunde greppa hela brösten. En varm känsla spred sig i hela kroppen. Han klämde långsamt på bröstet och tog sen ett hårt tag om min bröstvårta. Smärtan gjorde att jag njöt mera och jag önskar att hans händer stannade kvar på min kropp för evigt. Han tryckte in två fingrar djupt i mig samtidigt som han nöp hårdare i bröstvårtan. Det tog inte många sekunder efter det förrän jag kände hela hans kroppstyngd på min rygg. Han tryckte sitt stånd mot mitt innerlår och andades tungt i mitt öra. Jag kunde fortfarande inte se någonting, jag var spänd på vad han skulle göra.

– Vill du att jag knullar dig, viskade han i mitt öra.

Jag lyckades väsa fram ett svagt ja. Jag hade aldrig varit så här våt förut, jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Sen kände jag hans kuk vid min öppning och med en långsam men bestämd stöt var han inne i mig. Jag stönade och lyfte upp rumpan mot honom så högt jag kunde innan han med nästa stöt tryckte ner mig mot madrassen. Varje stöt gav mig en våg av värme genom hela kroppen. Jag önskade att det här aldrig tog slut. Jag älskade sex.

/MADAME

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan