Han känner hur våt jag är

Han smeker med sin hand mot mitt innerlår, jag känner hur jag helst vill ha hans stora hand täckande över min vagina och min puls slår lite extra snabbt just nu. Han drar sina fingrar utanpå mina trosor lätt så att jag känner hur det blir varmt innanför mina trosor, han berättar för mig om alla hans fantasier om mig och vad han vill göra med mig medans han drar med sin handflata över mina bröstvårtor gång på gång. Han känner hur dem blir hårda emot hans handflator och han vill så gärna slicka runt dem. Jag börjar andas tungt och börjar be efter hans hårda penis i min våta vagina. Jag märker hur han börjar bli svag för min välkomnande kropp men han står emot och trycker upp mina armar mot kudden.

Vaginan dunkar

Nu ligger jag helt naken. Han vill röra min kropp tills jag skakar och vädjar om att han ska förföra mig. Han drar mina trosor åt sidan och drar sina fingrar utanpå min vagina. Han känner hur våt jag blivit och väljer att använda det våta för att kunna smeka min vagina bättre och lättare så han drar över det våta över hela min vagina och jag känner hur det blir varmt och lättare. Mitt hjärta känns tungt och min vagina dunkar efter att få ha han i mig.

Han går neråt med kroppen och slickar mig sedan lugnt över min vagina. Han stannar vid min klitoris och börjar långsamt forma cirklar med sin tunga på min klitoris. Jag kvider till, det är så skönt och jag vill bara ha mer. Det känns som att jag ska komma och jag lyfter min under kropp upp mot hans ansikte för att få han slicka hårdare. Han märker att det börjar rinna av kåthet så han slutar, min kropp bara dunkar av irritation och kåthet.

Med tummen mot min klitoris

Han tar sina hårda handflator igen mot mina bröstvårtor och smeker dem men den här gången löst och intensivt. Mina bröstvårtor blir så hårda av hans intensiva smek. Han börjar knäppa med sina fingrar på dem och jag vill bara skrika ut, ha sex med mig. Han lägger sig över mig och sätter sin tumme mot min klitoris och börjar smeka långsamt i cirklar sedan trycker han in sin hårda penis i min trånga våta vagina och jag börjar direkt stöna högt. Jag särar på mina ben så mycket jag kan och lyfter till och med upp dem för att han ska kunna förföra mig djupare.

Mina lår börjar skaka och han viskar i mitt öra hur han vill spruta i mig och hur han älskar att se mig njuta. Han smeker intensivt med sin tumme på min klitoris medans han knullar mig snabbt men noga och jag känner hur min vagina utlöser vatten stänk, han ger mig en så kallad fontänorgasm. Jag skriker av njutningen och han viskar hetsigt om hur han kommer komma nu och hur varm jag är inuti. Jag känner ett starkt rus genom kroppen och jag kommer medans han sprutar hårt i mig.

/roza

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan