Han är så grym med sina fingrar

Jag älskar min kille. Han får mig att känna mig het. Älskar våra mys och sex. Han är så grym med sina fingrar och vet precis hur han ska få mig att tycka om det. Han tycker om det jag gör också. Det märks på honom. Han blir helt inne i allt och får en annan blick när han är kåt.

Det har hänt några gånger innan vi ska sova att vi har börjat ett förspel med hångel i hans säng, då har min hand glidit ner i hans kalsonger och känt på hans hårda stånd, och sedan har vi smitit in på toaletten. Där har vi fortsatt hångla och tagit på varandra. Jag sätter honom på en bänk och drar ner hans mjukisshorts och kalsonger och biter mig i läppen och sedan suger av honom. Han håller sin hand på mitt huvud i samma rörelse som jag suger vilket gör min ännu kåtare.

Jag suger tills han kommer i min mun och sen smiter vi ut som ingenting har hänt :) Vi skrattar alltid efteråt och säger "vem är som oss"?. Sen drar vi in till hans rum igen, stänger igen dörren, tar av oss kläderna och hånglar och tar på varandra.

Jag ligger på sidan med ena benet upp på hans mage och han ligger på rygg. Han trycker upp sina fingerar i mig och jag börjar stöna lite då det är skönt. Han fingrar mig i några minuter. Sedan kör han in sin åter igen hårda penis in i mig och börjar sakta jucka som snabbt övergår till fortare och fortare.

Vi kysser varandra lite då och jag stönar så han får hålla för min mun ett flertal gånger då hans föräldrar fortfarande är vakna och tittar på tv. Vi byter ställning så jag ligger på sängkanten med benen runt hans mage och rygg medans han står på golvet. Han är så sexig med sin blick när han för in den i mig igen och fortsätter tills sexet är över.

Vi båda tar på oss underklädena igen och lägger oss båda helt slut på hans säng. Vi kysser varandra ett tag till innan jag vi går och lägger oss helt nöjda och svettiga efter den heta händelsen vi just hade. Han får mig verkligen att känna mig hur sexig som helst. Bästa han! <3

/Sex

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan