Hade sex med min bästa vän

Jag är en tjej som går i nian och har en bästa killkompis. Jag och han har känt varandra i flera år. Vi träffas varje dag eftersom att vi går i samma klass och har samma lektioner. Jag har dock märkt att han spanat in mig på det senaste och att han varit ganska intresserad.

En dag bestämde vi för att vara med varandra, vi var hemma hos honom och skulle kolla på en serie han tyckte var bra. Han har aldrig haft någon tjej och är inte en sådan kille som springer efter tjejer. Vi låg i hans säng medan filmen började rulla. För att se om han faktiskt var intresserad i mig så la jag mig tätt intill honom för att se om han reagerade. Det gjorde han och kollade ner på mig. Vi log mot varandra.

Jag kände hur kåt jag blev

Jag kände att han la sin stora hand på mitt lår men tror nog inte att han tänkte på det så värst mycket. Jag kände hur kåt jag blev inombords och jag drog mitt ben mot det andra. Jag föreställde mig honom naken och kunde inte motstå att ta på honom. Utan att ens tänka stoppade jag handen innanför hans jeans och kalsonger. Jag kände att han hade ett enormt stånd och det gjorde mig mer upphetsad.

Jag drog sakta av honom byxorna och han sa inte emot utan lät mig. Han såg ganska generad ut eftersom detta var hans första gång han gör något sånt här, men det var verkligen inte min första gång så jag visste precis vad jag skulle göra. Jag lät min tunga slicka hans ollon. Jag var så våt och kåt så att jag sög hans kuk för fullt.

Jag ville verkligen ligga med honom

Han blev ganska aggressiv av all kåthet och kastade sig över mig samtidigt som vi hånglade för fullt. Jag kände hur han stoppade in handen i mina byxor och masserade min klitoris. Han drog av mig mina byxor och min tröja och började fingra mig. Jag var så våt så hans enorma fingrar bara gled in. Jag stönade lite och kysste honom. Jag ville verkligen ligga med honom. Det ville han också.

Han la sig över mig med all tyngd kollade på min kropp och smekte den. Han tog tag i sin kuk och särade sakta på mina varma ben. Jag kände hur hans ollon nuddade mina blygdläppar. Han pressade in sin kuk i min våta fitta och körde på för fullt.

Vi båda stönade i takt och han avslutade med all hans sats på min tunga. Hans sperma smakade gudomligt. Han la sig jämte mig och vi vilade sida vid sida när han plötsligt sa att han var kär i mig. Jag svarade aldrig...

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan