Födelsedagspresenten

Klockan är 22:15 och jag och Leo är hemma hos honom. Det var 3 månader sedan jag fyllde 15 och han har precis fyllt 16, idag faktiskt! Jag visste inte vad jag skulle ge till honom i födelsedagspresent, så jag hade gått runt hela veckan innan och tänkt. Till slut fick jag en idé. Ingen av oss hade haft sex, så jag tänkte ge honom en födelsedagspresent han sent skulle glömma!

Vi hade haft oralsex, torrsex, smeksex och allt däremellan, men inte något sex som jag tänker på. Sex. Vad är det första man tänker på när man hör ordet? Sex, knulla, pippa och mycket mer! Men både jag och Leo såg oss själva som oskulder, för han hade ju inte satt in den i mig.

Klockan var 22:33 och vi skulle kolla på film. Leo hade dukat fram godis, chips, dricka och tänt några ljus. Det var mörkt när jag kom in i hans vardagsrum. Mysigt. Han hade på sig sin blå tajta tröja och sina svarta jeans. Hans blonda hår var lite rufsigt och hans blå ögon lös som det blåaste hav. Jag själv hade på mig en tajt klänning som var svart och kort, och mitt blonda långa hår hade jag plattat.

Vi satte på filmen och kollade i 10 minuter innan jag kände Leos ben komma närmare mina. Vi låg sked så jag kände varenda rörelse han gjorde. Jag vände mig om med mitt ansikte mot hans bröstkorg och jag kröp närmare hans kropp. Jag kände hans händer börja smeka min rygg och hur hans varma armar följde lätt med i rörelsen. Jag kollade in i hans ögon och lutade mig fram och kysste honom. Hans mjuka läppar nuddade mina och vi kysstes ett tag samtidigt som jag började smeka hans midja och rygg. 

Han bar mig till sovrummet

Han satte sig upp med mig på honom, sittandes i hans knä. Han ställde sig upp, lyfte upp mig och började gå mot sovrummet. Han la ner mig på den mjuka stora sängen och la sig på mig. Han är nästan 10 cm längre än mig, så han täckte hela min kropp.

Han tog av mig den svarta klänningen och log. Min halvnakna kropp nuddade hans varma kläder och han började ta av sig tröjan. Han satte sig på mina ben och slängde tröjan på golvet. Hans sexpack syntes tydligt i det mörka rummet och han började kyssa mig på halsen och jag drog bak huvudet och njöt. Jag kände hur jag blev allt mer upphetsad och jag började smeka hans rygg. Han klev av sängen och tog av sig byxorna.


Nu stod han naken framför sängen

Nu stod han rakt framför sängen och beskådade min kropp. Han drog av sig sina boxers och kröp upp mellan mina ben, kysste min mage och gick vidare mot mina läppar. Han började tungkyssas och jag kände hans lena tunga mot min. Hans fingertoppar smekte min midja och gick vidare mot ryggen. Han knäppte upp min bh långsamt och han tog av mig den. Han började röra mina bröst och gick ner mot min mage och ännu längre ner.

Han tog av mig mina spetstrosor och la sig på mage och började smeka mig mellan benen. Jag kände hans fingrar gå snabbare och han tog in dem i mig. In och ut, in och ut. Jag börjar flåsa och andas häftigare. Jag kände hur hans tunga börja röra mig och hur han försiktigt rörde den åt olika håll samtidigt som han tog sina fingrar in och ut.

Han kröp upp och log mot mig och vände sig på rygg. Jag kröp upp på honom och gled ner mot hans mage. Jag kunde känna hans lukt från hans penis och jag började suga av honom. Ju längre jag höll på, desto hårdare blev han. Jag kröp upp mot hans ansikte och vi kollade varandra i ögonen.

"Vill du ha din födelsedagspresent?"

– Vill du ha din födelsedagspresent nu, älskling? Frågade jag och kysste honom. Han log och kysste mig tillbaka.

– Vad är det för något? Sa han tillbaka och log ännu mer.

Jag sträckte mig mot min handväska som låg bredvid sängen och tog fram en kondom. Jag visade den för honom och han vände mig snabbt så jag låg på ryggen och han låg på mig. Vi kysstes ett tag innan han svarade.

– Ja, jag vill ha min födelsedagspresent.

Han kysste min hals och satte på kondomen. Han smekte mig mellan benen och började sätta in den försiktigt. Jag lutade tillbaka huvudet och gav ifrån mig ett stön. Han körde sakta och mjukt i någon minut innan han tog in hela.

Jag kunde känna honom inuti mig, sakta in och ut i en mjuk rörelse. Han började köra snabbare och hårdare. Jag började stöna högre och högre och kände hur jag började skaka. Vi kom tillsammans och han slutade det hela med lite mjukt och lugnande sex innan vi började tungkyssas.

– Nå? Gillar du din födelsedagspresent i år, frågade jag och log.
–  Bästa födelsedagspresent någonsin, svarade han och kysste mig.

Vi la oss i sked och jag somnade lugnt i hans armar.

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan