Ensamma på ditt rum

När vi klev av bussen, tog du min hand och ledde mig mot ditt hus. Vi gick in, hälsade på dina föräldrar och gick upp. Vi satte oss på din säng och tittade åt varsitt håll.

Jag hade planerat noggrant på vilka underkläder jag skulle ha på mig, det blev en snygg svart bh, och svarta stringtrosor. Över det har jag en tajt T-shirt som gjorde att man kunde se mina stora bröst, och vanliga jeans. Jag tittade åt ditt håll och såg in i dina vackra bruna ögon. Du log och flyttade närmare.

Med din blick frågade du om du fick, jag log nickande tillbaka och blundade. Jag kände hur dina lena läppar trycktes mot mina, hur dina varma händer greppade mina bröst, och på hur du satte dig i mitt knä. Jag tog tag i din rumpa, ställde mig upp samtidigt som du lindade dina ben runt min midja.

Jag la ner oss i sängen och vi började hångla. Jag drar mina händer längs dina sidor upp, mot ditt ansikte. Du smeker mina bröst och min rygg, rör dom neråt mot min tröjkant. Du drar sakta av min tröja, jag sätter mig upp och drar av den sista biten, och mina bröst trillar ner i dina händer. Jag lutar mig ner och kysser dig på munnen, nacken, överallt där jag kan komma åt.

Du stönar tyst, och jag vill höra mer, så jag börjar knäppa upp dina byxor, och drar av dom. Jag kysser sakta insidorna på dina lår. Mina fingrar når din troskant, jag tittar in i dina glansiga ögon, du nickar, och dom åker ner. Jag kysser dina blygdläppar och klitoris. Jag rör min tunga i cirklar runt klitoris, och du stönar mer, men du biter i din arm för att dämpa ljudet. Jag märker hur du spänner dig, innan du slappnar av och du får orgasm, gud vad gott du smakar.

Jag kysser dig på munnen, och lägger mig bredvid dig. Du vänder dig mot mig och kysser mig i hela ansiktet. Du smeker min bara överkropp med dina varma händer. “Det är mat nu!” skriker din mamma, men vi bara ligger kvar, och ler mot varandra.
/Hmm

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan