Panik - lämna sidan!

Sexnovell: Det blev sex istället för matteprov

Vi hade sett varandra på skolan och det märktes tydligt att vi gillade varandra, men ingen av oss sa någonting, tills för några veckor sedan.

Jag satt utanför klassrummet och väntade för att få komma in då jag var försenad. Jag skulle ha matteprov och hade glömt plugga. Då gick han förbi och vände sig om och satte sig ner bredvid mig. 

– Hej, sa jag lite förvånad.

Han hade nästan aldrig pratat med mig, men jag var glad att han gjorde det.

– Hej, svarade han tillbaka. Hans bruna hår och hans mörka ögon fick mig att glömma bort att svara på hans fråga. 

– Vad gör du?

Hans röst var så mörk och trollbindande att jag tappade fokus.

– Jag ska ha matteprov, men jag var försenad, svarade jag och fortsatte beundra honom.

Han såg att jag gillade att vara nära honom och grep tag i min hand och drog mig försiktigt mot sig. Hans varma andetag nuddade nu min mun och jag ville ha mer. Vi sprang till toaletten på första våningen och låste dörren.

Vi kysstes, men det gick snabbt över till grovhångel och stönen fyllde rummet. Vi hånglade i 20 minuter och bestämde att vi skulle ses efter skolan. När jag gick tillbaka till klassrummet var provet slut och mina kompisar frågade var jag hade varit. Jag sa bara att jag försov mig.

Efter skolan åkte han och jag hem till honom. Han sa att jag kunde sova över eftersom att hans familj var borta över helgen. När vi kom hem till honom sa han att han skulle ta en dusch och att jag kunde beställa pizza så länge.

När jag hade beställt pizzan så gick jag till badrummet för att se om han var klar och när jag tittade in genom glipan i dörren såg jag hans kropp och jag blev kåt.

När vi hade käkat pizzan satte vi oss i soffan och tittade på film. Halvvägs in i filmen så la han sin hand på mitt låroch den gled sakta upp mot mitt skrev och jag visade att jag tyckte om det. Han stoppade handen innanför mina byxor och kalsonger och kände hur hård jag var. Det fick honom att kyssa mig över hela halsen och hakan och så fyllde stönen rummet igen.

Vi stängde av TV:n och gick in på hans rum. Där slet vi av oss kläderna och började hångla. Jag satte mig ner på knä framför hans kuk och sög av honom. Han stönade och tog tag i mitt hår. Han kom i min mun och jag svalde hans varma sperma.

Nu vände jag mig om och visade vad jag ville. Då förde han försiktigt in sin kuk mot min röv, tryckte lite och förde sen in den och började jucka. Vi började båda stöna och jag skrek hans namn. Han kom till slut i mig och gjorde så att jag också kom. Efter det låg vi och myste i hans säng och hela natten hade vi mer sex.

/Glad 17 åring

Till toppen av sidan