Den erfarna tjejen

Vi skulle på midsommarfirande, ett annat firande än vi brukade. Vi hade umgåtts med de här vännerna till mina föräldrar tidigare, men aldrig firat midsommar. Jag fick höra av värdfamiljens dotter att hennes kompis familj också skulle komma. Den familjens dotter hade jag också träffat nån gång, hon hette Nora.

Vi kommer fram ungefär klockan elva, men vi åker direkt till ett slott där vi ska äta lunch. Vi träffar alla, skakar händer, kramas, allt trevligt som förväntas av en. Efter att vi har ätit känner några av barnen för att bada. De är ca 11 år, men jag som är 16 har ingen lust, dessutom har jag ju inga badkläder. Men Nora vill bada.

Jag hade sett henne som en vän och inget mer, men när hon bytte om la jag märke till hennes nakna tutte. Den var fin och sådär perfekt. Hon var ju lika gammal som mig, så det kändes inte konstigt. Hon såg på mig, hon såg att jag hade sett henne. Hon rodnade och log tillbaka. Men det var allt, för sekunder efter drog hon på sig bikinin och gick iväg med sina småbröder och badade i det kalla Östersjövattnet.

Jag skulle sova hos familjen i deras hus, medan min familj skulle sova på hotell. Det kändes lite orättvist till en början, men när jag fick reda på att jag skulle sova i samma rum som de två döttrarna, hade jag ingenting emot det.

Vi kommer till huset och jag går upp på loftet där jag ska sova. Jag ser att tjejerna redan sovit en natt. Sängen är obäddad och det ligger kläder utspridda över golvet. Jag lägger märke till ett par knallrosa trosor som ligger vid sängkanten. Jag hade tänkt att ta upp dem, men vid just den stunden kommer Nora upp för trappan. Jag sätter mig på sängen och försöker prata med henne, hon var ju snygg och så, men jag tänkte inte på henne på det sättet. Jag märker direkt att vi kommer bra överens. vi tycker samma saker är kul, vi har samma filmsmak (det vill säga romantiska tjej-filmer). Det går lätt att prata med henne. Efter att vi fått slut på saker att prata om sitter vi på sängen och tittar på varandra. Jag tycker det är underligt. Jag har aldrig hamnat i den här positionen förut. Att det verkade som att en tjej gillade mig tillbaka.

Vi började diskutera hur många vi hade varit med. Hon började direkt nämna många fler än vad jag hade varit med, jag var fortfarande oskuld, men hon hade varit med sju, åtta personer. Jag ville ju inte verka cool, så jag började med att säga att jag varit med typ fem personer. Det kändes lite fel att ljuga, men om hon visste sanningen kanske hon inte skulle vilja vara med mig. Men det spelade ingen roll, nu var det sagt och kunde inte tas tillbaka. Hon nickade bekräftande och i blicken såg man att hon ville något med, något som verkade helt fantastiskt underbart.

Jag funderade på hur jag ville spela det här, men jag hade inte tid, då vi alldeles strax skulle äta middag. Men det märktes att det fanns något i luften. Jag placerade mig strategiskt bredvid Nora vid matbordet. Återigen har vi inga problem att prata, orden bara kommer ut och samtalen tar aldrig slut. Efter samtalen och upplevelserna på loftet under eftermiddagen var jag säker på att jag skulle få hångla. Helt säker.

Efter middagen gick jag upp på loftet för att ladda min mobil. Samtidigt som jag satt och snackade med en kompis på telefon hörde jag att någon kom upp för trappan, jag lade på luren då jag antog att det var min mamma som skulle be mig komma ned till dem andra och vara social. Men det var Nora. Nu kände jag verkligen inte för att gå ned. Jag ska fullfölja kyssen jag aldrig fick.

Vi sa hej till varandra med dämpade röster. Hon lade sig på sängen i en trött rörelse. Jag vill inte vara för på, så jag satte mig försiktigt på sängkanten bredvid henne. Jag hade inte varit med så många, så jag ville ta det försiktigt framåt och inte “fucka up” som mina kompisar hade sagt. Men som tiden gick lyckades jag komma ned i en liggande position bredvid henne. Nu hade jag chansen. Men precis som jag skulle börja, började hon gäspa. Helvete tänkte jag, nu sumpade jag chansen. Men det var inte över än. Jag hade kommit till en position där vi låg i sängen med våra ansikten mot varandra. Vi tittad på varandra med djup ögonkontakt. Det var helt fantastisk. Jag rörde försiktigt vid hennes kind. Och gav en komplimang om hur mjuk den var. Hon började då röra vid min, men hånade mig genom att säga att den var skrovlig. Men det gjorde inget.

Vi låg i flera minuter med händerna på varandras kinder, tills hon sa: “Nej, nu måste vi sluta, annars kommer jag kyssa dig.” ”Det skulle du aldrig våga”, svarade jag tillbaka, i hopp om att omvänd psykologi kanske skulle fungera. Vilket det gjorde. Hon började luta sig med överkroppen fram emot mig och gav mig en stor blöt kyss.

Jag började direkt kyssa tillbaka tills vi inom kort ingick i en passionerat hångel. Hennes tunga var len och mjuk, varm och med nästan ingen friktion alls. Jag tar min hand längs med hennes rygg och håller om henne med en trygg och stabil hand. Hennes armar omfamnade min nacke med ett grepp som hindrade mig från att sluta kyssa henne. Jag hade nu kommit in med ena benet mellan hennes. Hennes nakna lår gneds mot mitt ben. Jag hade på mig shorts och hon hade endast en kort kjol och en för stor skjorta som inte var knäppt hela vägen upp. Hon tog min hand och förde den mot sina bröst. De som jag tidigare den dagen hade sett på stranden. De kändes som perfekt formade och ljumma vattenballonger. Hennes bröstvårtor var ganska små, men för detta ändamål, helt perfekta. Faktumet att våra föräldrar var på undervåningen gjorde det otroligt mycket mer upphetsande. Hon tog av sig skjortan och jag upptäckte av min förvåning att hon inte hade någon BH under.

Hon fortsatte med att dra av sig kjolen och trosorna. De var svarta string, med en liten rosett i mitten över snippan. Samtidigt som jag klädde av mig kröp hon ned under täcket. Vi ligger nakna i sängen under täcket och smeker och kysser varandra. Jag känner hur hon tar vid min hårda snopp. Hon drar sin hand fram och tillbaka. Hon frågar om hon ska. Jag är för uppspelt för att tänka vad detta kan betyda så jag får ut ett “Ja, visst”. Hon kryper ned under täcket, jag förstår nu var detta var på väg. Jag känner hennes bröst dras längs med min mage, längs med låren. Jag känner hur hon drar bak min förhud och hur hon lätt börjar kyssa och slicka längs med baksidan av skaftet. Jag får rysningar i hela kroppen. Hennes tunga lämnar efter varje slick ett tjockt märke av saliv på snoppen. Det är varmt och ger bra glid. Hon stoppar in ollonet i munnen och börjar suga på det som en gör med ett sugrör, samtidigt som hon för huvudet fram och tillbaka i en mjuk och passionerad rörelse. Jag känner mig som kung över världen. Hela magen kittlar av glädje, av känslan som kommer få mig att komma. Jag känner hur jag kommer närmre och närmre. Jag vill inte komma, inte än. Jag sätter min hand på baksidan av hennes huvud som en markering att hon skall ta det långsammare. Men det funkade inte. Hon ökade takten och alla belöningssystem i kroppen reagerar och ger tillbaka en känsla om är obeskrivlig.

Hon kom tillbaka upp från täcker och ger mig direkt en stor kyss. Hon lade sig på rygg och bad mig stoppa in den. Jag visste inte riktigt hur jag skulle göra. Hon fattade att jag har svårt. Hon tog tag i snoppen och hjälpte in den i målet. Hon var våt, så våt att man skulle kunna tro att hon just kommit ut från duschen. Men vatten hade inte varit så halt. Den glider in utan problem. Jag måste ha runkar femhundra gånger i mitt liv innan detta, men sekunden den kom in kändes det som alla dem gångerna samtidigt. Det ger en sådan extrem glädje som sprider sig igenom hela kroppen. Jag för snoppen in och ut i en jämn och rytmiskt takt. Hon stönade så högt hon kunde utan att föräldrarna på nedervåningen skulle höra. Jag försöker tysta henne genom kyssar, men det fungerar inte. Hennes stön går inte att hindra. Hon nu nästan skriker ut sin njutning.

Vi väljer att byta position. Vi tar tag om varandra och snurrar etthundraåttio grader. Hon sitter nu på min snopp och studsar upp och ned. Hon ökar tempot så betydligt att jag inte hinner reagera. Hennes fitta börjar bli röd av friktionen, trots att det nästan droppar från den. Nu stönar även jag. Hennes tuttar åker upp och ned så fort så att det ser ut som de vibrerar. Jag känner i pungen hur jag börjar närma mig klimax. Jag ser på henne att det är nära för henne med. Men jag kan inte hålla mig längre. Jag känner hur sperman flödar ut.

Hela min kropp ligger nästan utslagen i sängen i en så pass intensiv orgasm. Jag drar ur snoppen ut fittan och ser hur sperman droppar ur slidan. Vi ligger och hånglar en stund efter samtidigt som hon onanerade. Efteråt klädde vi på oss och gick tillbaka ned till resten av gästerna. Och låtsades som ingenting hade hänt.

/Leo

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan