Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Sexnovell: Analsex med Abbe på skoltoan

Jag gick igenom skolkorridoren. Jag letade efter en viss person, Abbe i 9:an. Ingen vet det, men han får mitt hjärta att bulta.

Jag kände alla ögon på mig. Sen jag kom ut som gay känns det som att alla hatar mig. Klockan ringde, jag hade fortfarande inte hittat honom. Lunchrasterna är min chans att kolla på mitt livs kärlek.

Jag gick förbi toaletten, då kände jag att någon tog tag min axel bakifrån. Jag blev först rädd, det kunde va killarna från 9:an och jag tänkte att de nog ville slå ihjäl mig. Men, när jag vände mig om trodde jag inte mina ögon, det var Abbe. Han stirra in i mina ögon och viskade.

– Du är så gullig, tror du inte att jag vet att du stirrar på mig varje dag.

Han förde min hand mot hans kuk

Jag rodnade. Han förde sin hand mot min kind, smekte lätt vid den och sen kysste han mig. Jag visste inte vad jag skulle göra av mina händer. Men så tog han min hand och förde den långsamt mot sitt hårda kön. Jag kunde inte tro att det var sant.

Vi smet in på toaletten och det blev rätt vilt efter bara några sekunder. Vi hånglade och de mesta av våra kläder hamnade på marken. Han gjorde en lätt rörelse som att jag skulle ställa mig på knä. Gärna tänkte jag och ställde mig så mitt ansikte var mitt emot hans kalsonger.

Han stirra ner på mig och jag stirra upp på honom. Jag förstod vad han ville och jag ville också. Han höll om mitt hår och jag drog ner hans kalsonger. Jag stoppade in hansk kuk i munen och började suga av honom.

Han förstod direkt vad jag ville

Han stönade och fortsatte att hålla om mitt huvud. Jag ville inte att han skulle komma än så jag slutade suga. Han kolla ner på mig och jag ställde mig upp, drog av mina kalsonger och vände mig om. Han förstådd på direkten och jag stod nu böjd över vasken.

Han satte snabbt på en kondom, tryckte sin kuk mot min anal och höll där en stund. Det var väldigt upphetsande. När jag kände mig redo tryckte jag mig försiktigt mot honom, den gled långsamt in och jag stönade högt.

Hans kuk gick in och ut ur mitt rövhål. Jag kunde inte stoppa mig själv från att stöna. Jag kände att jag skulle komma snart och det märktes på honom också att han tyckte det var skönt. Han gav ur sig ett högt stön och jag kunde känna på darrningarna att han kom. Jag stönade av känslan och kom några sekunder efter honom.

Vi kysstes igen

Jag vände mig om och hans händer höll om mina höfter. Han kysste mig djupt, jag kände hans tunga komma in i min mun och jag älskade det. Jag ville att detta aldrig skulle ta slut.

– Jag älskar dig Hugo, men du vet hur vår skola är.

Jag satte mina händer runt hans hals och kysste honom igen.

– Jag älskar dig med och jag vet, men snälla lämna inte mig.

– Aldrig. Vill du bli min pojkvän i hemlighet? frågade han.

Jag nickade och han kysste mig igen. Ingen visste nånting och vår relation fortsatte.

/lel

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

ArtikelSkriv en egen sexnovell

Gillar du att skriva upphetsande historier? Skriv en sexnovell och skicka den till oss!

Till toppen av sidan