Panik - lämna sidan!

När porr blir problem

Många har åsikter, tankar och känslor om porr. Både de som tittar och de som inte tittar. En del kanske tittar trots att de inte vill. En del kanske skäms för att de tittar. Här är några exempel på saker som kan kännas jobbiga med porr, och tips på hur du kan göra.

Mer på UMO

Porr

Här hittar du innehåll om porr.

UMO-poddenWilmas tankar: "Jag inbillade mig att jag gillade hårt sex”

62. Wilma trodde att hon gillade att bli smiskad och dragen i håret när hon hade sex. Hon har spelat in sina tankar om varför hon trodde det och berättar vilket sorts sex hon verkligen gillar. 

Fråga UMOJag kan inte sluta tänka på sexscenen som äcklar mig

För flera år sen såg jag en sexscen med en kvinna som hade sex med en hund. Jag tror inte att jag tände på det så mycket då, inte vad jag kommer ihåg i alla fall.

Svara varandraHur känns analsex och ska jag ha det?

Har ni haft anal sex? Och hur känns det? Jag är osäker på om jag vill ha det men min pojkvän tycker det skulle vore kul.

ArtikelSex första gången

Det är vanligt att ha många olika tankar och känslor om hur det är att ha sex med någon för första gången. Det viktiga är att det känns bra för alla som är med.

ArtikelBildspel: Vad är okej sex?

Ibland är det svårt att veta vad som är okej och inte när det gäller sex. Här får du veta vad som är tillåtet, vad som är olagligt och vad som kan vara olagligt i vissa situationer.

Svara varandraHur pratar jag med flickvännen om att jag kollat på porr?

Hon fick reda på att jag hade kollat porr innan, (gör det inte längre). Hon övertänker och har blivit väldigt ledsen över det, vet inte vad jag kan göra.

Till toppen av sidan