UMO frågar: Hur gör du när du onanerar?

UMO ställde frågan: Hur gör du när du onanerar? Här är några av svaren som vi fick.

 • Jag kollar först lite på porr, blir lite kåt. Sedan börjar jag gnugga mina fingrar mot min klitoris, tills jag kommer. Varje gång jag kommer brukar jag typ skaka. Jag blir helt konstig av orgasm, vet dock inte om det är normalt. Men jag skakar hoppar till whatever.
  /Muslimsk tjej som gör detta och skäms mycket
 • Jag brukar oftast ligga bredbent och dra upp och ned till det kommer orgasm. SÅÅÅÅ SKÖNT!! 😍😍🤤🤤 Ibland brukar jag kolla på snygga tjejer samtidigt jag onanerar. (Fast jag gör inte det när ens föräldrar är hemma!)
  //Kåt kille/15 som gillar Tjejer/tjejtjusare 😍😍
 • Jag brukar ta 2ballonger trycker dom mot varandra smörjer in min penis med glidmedel eller balsam och sen kör jag in min kuk mellan ballongerna och njuter
  /Runkmaster
 • Jag brukar sätta mig i en fotölj helt naken (när jag är ensam hemma med handduk under röven) och så sätter jag ett ben uppe på ryggstödet och så börjar jag knåda brösten och sen ner mot fittan och fittan. I fittan så börjar jag med att smeka de yttreblygläpparna med ett finger på varje sida. Sen går jag in i fittan och ”knådar” klittan tills jag blir kåt (Blir oftast kåt om jag tar mig på brösten men ibland inte). Sen tar jag två fingrar och pullar mig själv. SÅ SKÖÖÖÖÖÖNT🤪😍👏🏻
  /Kåt tjej ;)
 • Jag runkar och kör ett finger i anus samtidigt ligger på rygg
  /Knutan
 • Har på mig kondom och börjar dra up och ner + kollar på porr. verrryy niiiceeee
  /Young Man
 • Jag brukar lägga mig ner i badkaret och sedan skruvar jag loss munstycket på duschen och sprutar med en stark stråle i fiffin samtidigt som jag tar en rakhyvels/tandborstes hållare och kör in och ut med och samtidigt så tänker jag att de är en kuk som åker in och ut.
  /15 åring💦
 • Jag älskar att runka och gör det ofta flera gånger om dagen. Oftast runkar jag bara, men bland lyxrunkar jag med kondom, det är så skönt. Det händer också att jag använder glidmedel när jag runkar, och smeker gärna strängen snabbt med två fingrar med glidmedel. Ibland runkar jag i duschen, jag älskar den varma känslan av duschvattnet som rinner över ollonet och strängen samtidigt som jag runkar. Rekommenderar alla att runka, det är så skönt när man får orgasm och sprutar.
  /Kille, 15 år
 • Du behöver: - Eltandborste - Dusch - Något runt långt föremål t.ex. hotell-schampooflaskor eller skaftet på en rakhyvem.

  Steg 1. Lägg dig på golvet i duschen eller i badkaret och ha starkaste stråle mot din klitoris (känn efter vart som är bäst). Annars kan man ta en eltandborste och sätta den så att borsthuvudet är på klitoris fast med håret uppåt och låta den sköta jobbet

  Steg 2. Ta det runda föremålet och för in och ut i fittan medan duschen tar hand om klittan. Man kan även ta ett eller två fingrar och föra in istället, och trycka så hårt man kan på g-zonen. Känns som man ska kissa på sig men om man har något som har klitoris så e det fett skönt och man blir våt på bara några sekunder.

  Tips!: tänk att det föremålet du stoppar in är en kuk och att din crush ligger med dig. Hoppas att det hjälper!
  /14 åring som vill ha kuk
 • 1. Jag brukar starta min ritual genom att hämta glidmedel och en bra formad morot, helst lite böjd sådär :D. Sedan går jag in i mitt städskjul och klär av mig naken. Jag smörjer in mig, inklusive mitt bajshål.
  2. Jag sätter mig ner på knä och sätter pannan emot det kala golvet så att rumpan sticker upp i vädret
  3. Sedan fortsätter jag med att smeka mitt anus med vänster hand (som är väldigt slimey:D) medans min högra hand runkar av mig själv väldigt snabbt.
  4. Jag för in gurkan i mitt våta anus och kör in den och ut den tills jag sprutar super mycket. ibland stönar jag för högt.
  /Runkmaster 13 år
 • Sitter i baden och har en stråle det på klittan ( skit skönt asså) sen tar jag andra sidan på en rakhyvel och gnuggar upp o ner tills jag får en orgasm🔥🔥
  /anonym tjej
 • Onani är en större procedur för mig än dom flesta, men jag tycker min metod är fantastisk! Jag lägger mig naken i min säng, sen låtsas jag runka som om jag hade en stor kuk, och jag blundar och fantiserar mig bort till en annan värld där jag är en kille som runkar sin kuk och sprutar på en annan fantasikilles ansikte.
  /Britt-Marie
 • Brukar bara köra upp o ner i guess🤷‍♂️
  /Anonym
 • Ligger bredbent utan trosor. Ibland när jag känner för det tar jag glidmedel på en eller två fingrar och smeker stjärten och kör fingrarna in och ut. När jag gjort det är fittan plaskvåt. Räcker med att ta den andra handen och onanera med en eller två fingrar. Kommer jätte snabbt av det. Superskönt! Brukar alltid annars läsa någon typ av sexnovell när stjärten inte är inblandad.
  /Kåt
 • Jag ligger i sängen sen onanerar jag sakta upp och ner tills jag får en orgasm samtidigt som jag smeker mig lite
  /en kille
 • Jag läser först någon sexnovell så att jag blir riktigt kåt. Sedan sätter jag mig i duschen och skruvar av munstycket. Jag låter vattnet ta hand om klittan och tar sedan en sådan där liten shampoo flaska man får på hotell. (Jag låtsas att det är kukar) Jag har två stycken en för fittan och en för röven. Jag för den ut och in. Varierar mellan långt in och kort.

  När jag ska köra röven så för jag bara in den. Sedan sätter jag mig på golvet och drar röven fram och tillbaka. Under hela tiden låter jag vattnet ta hand om klittan. När det blir bättre så börjar jag röra höfterna. Om ingen är hemma så börjar jag stöna. Det känns så jävla bra. Jag blir våtare och våtare. Precis innan jag kommer så önskar jag att det aldrig ska ta slut. Sedan kommer jag och har jag hållt på tillräckligt länge blir det en så skön orgasm.
  /Tjej, 15 år.
 • Drar sakta på klitoris sen.cirklar sen fortsätter jag så sen fingrarna
  /Kåta tjejen här är jag
 • Jag ruskar kuken tills den blir hård, efter det tar jag ett stadigt tag och runkar upp och ned tills det sprutar!! Sedan smakar jag på sperman!
  /Kille 13 år
 • Jag brukar runka naken och tänka om nån som jag är kåt i och runka bara 🍆
  /Ahmed
 • Brukar gå in på andras tjejers instagram och leta upp någon sexig tjej som jag vet om. Sedan brukar jag kolla efter om de har någon sexig bild där de kanske står utan bh eller i bikini. Blir så kåt och sattsen där efter bli megastor.
  /Kille 18
 • Jag brukar runka i duschen för det är skönast.
  /En kille på 14 år
 • Jag bara gör det liksom. 
  /Runk boii
 • Ligger i sängen utan trosor och pullar min kåta och våta fitta. Väljer att vara bar stjärt för att komma åt lättare. Har två fingrar och smeker klitoris. Är plask våt 😊. Det är så skönt. Nu blir det sex novell.
  /Glad och kåt
 • Börjar med att sära på benen, sen smeker jag blygdläpparna både inre och yttre smeker klitoris och när saften från slidan börjar komma så trycker jag in ett finger och pullar mig medans andra handen tar hand om klitoris.
  /Maja
 • Brukar ta av duschmunstycket och sätta på en ganska så hård stråle och rikta den mot klitoris men annars brukar jag ligga i sängen eller i soffan ( om ingen är hemma ) och gnugga lite på klitoris tills jah blir våt och sen börjar jag med att pulla me 1 finger o sen 2 och fortare osv och brukar oxå använda sminkborstskaft och pulla me ( som jag inte använder ) o ibland kan man sqwirta,,,,,,,, fett skönt
  /Kåt tjej💦🍑🍆
 • Ibland tar jag en eltandborste på klitoris, eller så ligger jag i sängen och tar mins fingrar på klitoris och smeker fittan, eller så i duschen tar jag vattenstrålen sån går rakt ner (inte dem som sitter på dusch skaftet) riktar den mot klitoris och får alltid en as härlig organs då. SÅ JÄVLA NICE! Ibland tar jag några kuddar och grunder fittan mot.
  /Tjej som älskar att onanera
 • Ligger i sängen bredbent utan trosor. Brukar ta ett kort på min fitta innan jag börjar. Efter det tar jag ett eller två fingrar och börja smeka klitoris. Undertiden jag har fingrarna på klitoris och i min fitta läser jag sex noveller. Kommer snabbt av det. Ligger och smeker fittan nu 😊.
  /Kåt
 • Vi tar ibland munstycket på duschen o sätter på stark stråle och så tar vi och masserar klitoris. Ibland tar vi och byter ut munstycket på eltandborste och tar på klitoris😭😭😭😩😩😩😩❤️❤️❤️
  /2 tjejer 13 och 14
 • Brukar ta en eltandborste mot klitoris (med trosor på) och hålla den där ett tag tills den härliga orgasmen kommer! SÅÅÅÅ SKÖNT!!😍😍🤤🤤
  //En tjej
 • Brukar ta en eltandborste mot klitoris. Sen smeker jag längre ner med fingrarna och för in två och gnuggar dom upp o ner. JÄTTESKÖNT! 😍
  /Tjej 13💕
 • Lägger mig på golvet eller sängen, öppnar mina ben, kollar på lesbisk porr och sen gnuggar klitoris med mina fingrar. Onanerar och tycker de asskönt! Vill ha sex
  /17 åring tjej
 • Jag tar ett fotfilshandtag och drar det upp och ner, sen pullar jag långsamt och gör det bara fortare och fortare. Till slut så har jag 4 fingrar i och d e fett skönt.
  //Kåt tjej som är startklar😏😏

Hur gör du när du onanerar?

Till toppen av sidan